anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #1 1-2 saat önce faturamı ödeyecektim güncel fiyatlara bakayım derken TurkNet'e %21 oranında zam geldiğini öğrendim. Dosya Ekleri 1658270238670.png 97,5 KB · Görüntüleme: 317
1-2 saat önce faturamı ödeyecektim güncel fiyatlara bakayım derken TurkNet'e %21 oranında zam geldiğini öğrendim.
SpIRooke Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 190 Çözümler 1 20 Temmuz 2022 #2 anılDLL dedi: 1-2 saat önce faturamı ödeyecektim güncel fiyatlara bakayım derken TurkNet'e %21 oranında zam geldiğini öğrendim. Genişletmek için tıkla... Uzun süre zam gelmeyecek diye siteye yazmışlardı ama tutmadı demek .
anılDLL dedi: 1-2 saat önce faturamı ödeyecektim güncel fiyatlara bakayım derken TurkNet'e %21 oranında zam geldiğini öğrendim. Genişletmek için tıkla... Uzun süre zam gelmeyecek diye siteye yazmışlardı ama tutmadı demek .
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Temmuz 2022 #3 SpIRooke dedi: Uzun süre zam gelmeyecek diye siteye yazmışlardı ama tutmadı demek . Genişletmek için tıkla... 1 Senede bir fiyatlarımızı güncelliyoruz iddaları vardı.
SpIRooke dedi: Uzun süre zam gelmeyecek diye siteye yazmışlardı ama tutmadı demek . Genişletmek için tıkla... 1 Senede bir fiyatlarımızı güncelliyoruz iddaları vardı.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.840 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 20 Temmuz 2022 #4 TurkNet sen yerini asla hak etmeyen bir firmasın.
Rowns Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 1.116 Çözümler 4 20 Temmuz 2022 #5 TurkNet'e geçiş yapacaktim zam gelmiş şimdi yeni modem vesaire almam gerekecek Türk Telekom'un verdiği fiyat iyi modem ile 200TL mi ne 100Mbps internet.
TurkNet'e geçiş yapacaktim zam gelmiş şimdi yeni modem vesaire almam gerekecek Türk Telekom'un verdiği fiyat iyi modem ile 200TL mi ne 100Mbps internet.
SpIRooke Kilopat Katılım 27 Haziran 2018 Mesajlar 190 Çözümler 1 20 Temmuz 2022 #6 hovarda dedi: TurkNet sen yerini asla hak etmeyen bir firmasın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim tavsiyem internet alacaksanız seçimden sonra bir miktar daha sürecek taahhütle bir paket almanız olacak. Malum kriz çıkabilir.
hovarda dedi: TurkNet sen yerini asla hak etmeyen bir firmasın. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar benim tavsiyem internet alacaksanız seçimden sonra bir miktar daha sürecek taahhütle bir paket almanız olacak. Malum kriz çıkabilir.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.046 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #7 Vallahi biz zamdan önce aldığımız için devam edeceğiz. TurkNet'ten memnunum ben açıkçası.
anılDLL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.322 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #8 Ethem Efe dedi: Vallahi biz zamdan önce aldığımız için devam edeceğiz. TurkNet'ten memnunum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... 10TL indirimli kullanacağız önceden abone olduğumuz için ek olarak TurkNet dışında hiçbir firmadan memnun değilim mecbur devam edeceğim.
Ethem Efe dedi: Vallahi biz zamdan önce aldığımız için devam edeceğiz. TurkNet'ten memnunum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... 10TL indirimli kullanacağız önceden abone olduğumuz için ek olarak TurkNet dışında hiçbir firmadan memnun değilim mecbur devam edeceğim.
denizkynkk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.092 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 20 Temmuz 2022 #9 Ethem Efe dedi: Vallahi biz zamdan önce aldığımız için devam edeceğiz. TurkNet'ten memnunum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Ethem Efe dedi: Vallahi biz zamdan önce aldığımız için devam edeceğiz. TurkNet'ten memnunum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Roofdoor Kilopat Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 148 20 Temmuz 2022 #10 Ethem Efe dedi: Vallahi biz zamdan önce aldığımız için devam edeceğiz. TurkNet'ten memnunum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... Taahhüt yok ki sen de ödeyeceksin bu ay aynı fiyattan.
Ethem Efe dedi: Vallahi biz zamdan önce aldığımız için devam edeceğiz. TurkNet'ten memnunum ben açıkçası. Genişletmek için tıkla... Taahhüt yok ki sen de ödeyeceksin bu ay aynı fiyattan.