TurkNet'e %21 zam geldi

Doğru ya Gigafiber altyapı muhabbeti vardı. Gene havalı havalı mesaj yazıp öylece kaldım. Bare sonuna ekleme yapayım. Pardon.

Son düzenleme:
Diğer ISS firmaları Telekom altyapısındaki portları çok ucuz fiyatlara kiralayıp bol keseden atıp tutuyorlardı. Telekom portlara zam yapıştırınca hepsi dağıldı. Sadece TurkNet değil diğerleri de zam yapacaktır. 2016 yılından itibaren aralıksız TurkNet kullanıyordum. Bir gün Türk Telekom'a geçeceğimi hiç düşünmezdim

TürkNet sadece Gigafiber kullanıcılarıyla birlikte kalsın, bakalım aynı fiyatta tutabiliyorlar mı gigafiberi, sonra da müşterileri kalıyor mu... Şu zam netleşsin, ya Netspeed ya TT.

Türk Telekom tarafından yıl içerisinde 1 kere zam yapıldı. Bu zam 1 Nisan için yapıldı ve Türknet bu zam için Mart ayında zammını duyurup fiyatı 140 TL yaptı. Türk Telekom port zammını 1 Nisan demesine rağmen sürekli erteleyip 1 Temmuz'da yürürlüğe soktu ve 200-500-1000 Mbps içinde port kiralarına transmisyon indirimi uyguladı. Bu sene içinde Türk Telekom 1 kere port ücretlerine zam uyguladı ancak Türknet 2 kere önce 40 sonra 30 TLzam uyguladı. Üstelik müşterilerine fiyat garantisi vermesine rağmen!

TurkNet zam yaptıktan sonra TürkTelekom zam yapmıştı tekrar. Normal buluyorum. Zaten kendi altyapısında aynı fiyattan devam.
Türknet o zammı Türk Telekom zam yaptığı için yaptı zaten. Türk Telekom 1 kere Türknet 2 kere zam yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…