TurkNet'e Geçilir mi? Geçilirse Televizyondaki TT kanalları gider mi?

Riquel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. TurkNet'e geçmek istiyorum. Şu anki internetim Türk Telekom ve 20 download ve 2 upload var. TurkNet'te 75'e 75 oluyormuş galiba. O yüzden geçmek istiyorum. Bir de TurkNet'e geçiş yaparsak Türk Telekom'daki Sinema 1001, Sinema Aile, Sinema Aksiyon gibi vs. kanallar gider mi? Yoksa interneti TurkNet kullanıp alıcıyı Türk Telekom yapabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Tivibu kullanıyorsunuz. Kullandığınız hizmet Tivibu Uydu mu, Tivibu Ev mi?

İnternet Türk Telekom televizyonda Tivibu
Hocam Tivibu kullandığınızı anladım zaten. Ancak Tivibu Ev mi kullanıyorsunuz yoksa Tivibu Uydu mu? İkisi farklı abonelik türü. Biri internet uzerinden yayınları alırken diğeri uydu üzerinden yayınları alıyor.

İnternet üzerinden hocam.
Tivibu Ev ürünü kullaniyorsunuz o zaman. Ve Tivibu Ev ürünü yalnızca Türk Telekom kullanılırken kullanılabilir. TurkNet'e geçtiğinizde Tivibu Ev'i kullanamazsınız. Ki muhtemelen ikisi bir arada olan bir paket kullanıyorsunuz. Eğer aboneliğiniz bu şekilde ise TurkNet'e geçtiğinizde Tivibu otomatik olarak kapanır.

İlla Tivibu kullancam ben diyorsanız Tivibu Uydu hizmetinden yararlanabilirsiniz, bildiğimiz çanak anten ile gelecek hizmet. Bu tarz bir hizmet de internet servis sağlayıcınıza bağlı olmadığı için bir sorun yaratmaz.

Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…