TurkNet'e geçilir mi?

Müşteri hizmetleri çok kötü, bunu unutma. Ve akşam saatlerinde 100 Mbps paket kullananların bazılarında bile hız 1 Mbps'ın altına kadar düşüyor. Örneğin ben 3 aydır aboneyim (TTNET altyapısı) ve her akşam hızım düşüyor. Ama denemek amaçlı geçiş yapabilirsin. Beğenmezsen başka bir ISS'e geçersin.

Yani ara sıra geceleri arkadaşlarımla oyun oynuyorum kesilme olur mu?
Şöyle söyleyim TTNET'de her zaman 15 dkd a bir 15 sn falan kesilme oluyor. TurkNet'te dediğiniz gibi aşırı bir düşüş oluyorsa geçmeyi düşünmüyorum.

Yani ara sıra geceleri arkadaşlarımla oyun oynuyorum kesilme olur mu?
En büyük sorun o şimdilik TürkNet'te. Ama dediğim gibi her kullanıcı bu sorunla karşılaşmıyor, bölgesel bir sorun bu. 1-2 hafta deneyip ücret ödemeden iptal edebiliyorsun diye biliyorum. Denemende fayda var.

Bağlama aşaması da uzun sürebiliyormuş şimdi 1-2 haftalık deneme için uzun süre uğraşmak garip olur. Normalde TTNET'te sorun yoktu, son zamanlarda olmaya başladı. TurkNet'te zaten şu anki altyapıyı kullanacağından sorun olacağını düşünmüyorum. Doğru mudur?

Emin olamadığım konu bu zaten Mağdur olmanızı istemediğim için yanlış bilgi vermeyeyim.

Teşekkür ederim ailemle bir konuşayım gelişme olursa bilgi veririm.

Son durum nedir? Geçmek istiyorsanız size baştan sona yardım etmek isterim.

Babamın arkadaşları babamın aklına Türk Telekom'u sokmuşlar gitti yine Türk Telekom'a sözleşme imzaladı bir de belgeleri falan yollamıştık her şeyi iptal ettirdi. Gitti yine kendi bildiğini yaptı. Hem kendi parası fazla gitti hem de olan bize oldu eskisinden yavaş internet aldı . Hayırlısı diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…