TurkNet'e geçilir mi?

Daha fazla  
Mahalleye GigaFiber geldi, bizde şu an 50 Mbps alıyoruz o yüzden TurkNet güzel gözüküyor fakat 2020'de TurkNet'li idik ve çokça kopma sorunları vardı. Günde 4-5 kere kopuyordu. Kopma sorunları devam ediyor mu?

Çoğu şey tamir edilmiş durumda. Gönül rahatlıyla TurkNet geçebilirsiniz.
Ayrıca arkadaşın dediği gibi konumdan konuma değişir.

TurkNet'in altyapısı gelmişken geçmemek ayıp olur. Hayırlı olsun. Keşke Isparta'ya da ucundan uğrasalar.

Mahalleye GigaFiber geldi, bizde şu an 50 Mbps alıyoruz o yüzden TurkNet güzel gözüküyor fakat 2020'de TurkNet'li idik ve çokça kopma sorunları vardı. Günde 4-5 kere kopuyordu. Kopma sorunları devam ediyor mu?

Gelmişken geçmenizde yarar var. Kopma durumları altyapı ile alakalı bir durum. Yani bölgeden bölgeye değişebilecek durumlar. Ancak kopma durumu yaşansa bile halledileceğini düşünüyorum. Müşteri hizmetleri olarak hizmetleri güzel gibi duruyor yakında bende fiber olmasa da operator değişikliği için TurkNet geçmeyi düşünüyorum.

Bir ara öyle olaylar vardı fakat şimdi duyamıyorum. Kendini geliştirmiş bir internet sağlayıcısıdır.

GigaFiber için geçilir, uygun fiyata 1000 Mbps upload ve dowloand veriyorlar bu konu da hakkını vermek lazım ancak sorun yaşarsan 1 2 gün bekleme yaşayabilirsin. Bu arada Türk Telekom kullanıcısıyım ancak TurkNet 10 yıl sonra Türkiye de geleceğin internet altyapı sağlayıcılarının 2.sırasında olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…