TurkNet'e geçilir mi?

grkn14

Kilopat
Yer
WORLD
Daha fazla  
Merhaba. Şu an TT kullanıyoruz komşular ile ortak şekilde. Genellikle FPS oyunları oynadığım için ping ve paket kaybı problemleri artmaya başladı ve bundan aşırı şekilde mağdur durumdayım. Paket 35 Mbps aldığımız hız 30-31 Mbps civarında. Son 2 gündür hızım komik bir şekilde 3-4 Mbps. Adreste VDSL altyapı var TurkNet'e geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum iade etme hakkı olduğu için. Fiber olmadığı için modem de almamız gerekiyor. TurkNet fiber harici modem vermiyor. 75 Mbps desteklediği görünüyor altyapıda ama Kablonet'te 100 Mbps alınabilir diyor. Taahhütlü Kablonet mi TurkNet denemek mi daha mantıklı olur sizce? Teşekkürler.

Screenshot_20230824_001822_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an TT kullanıyoruz komşular ile ortak şekilde. Genellikle FPS oyunları oynadığım için ping ve paket kaybı problemleri artmaya başladı ve bundan aşırı şekilde mağdur durumdayım. Paket 35 Mbps aldığımız hız 30-31 Mbps civarında. Son 2 gündür hızım komik bir şekilde 3-4 Mbps. Adreste VDSL altyapı var TurkNet'e geçmek istiyorum daha doğrusu denemek istiyorum iade etme hakkı olduğu için. Fiber olmadığı için modem de almamız gerekiyor. TurkNet fiber harici modem vermiyor. 75 Mbps desteklediği görünüyor altyapıda ama Kablonet'te 100 Mbps alınabilir diyor. Taahhütlü Kablonet mi TurkNet denemek mi daha mantıklı olur sizce? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1914737

Kesinlikle öneririm Türkiye'deki en iyi routing bence bu firmada kesinlikle öneririm.

TP-Link önerir misiniz?

TP-Link'lerin çoğu kötü ucuz oluyor başka bir konu açarsanız onun için TP-Link'in güzel modemlerini önerirler.

TP-Link'lere pek hakim değilim ama Keenetic daha iyi orası kesin.

Altyapınız ve TT ile TurkNet'in vereceği hız aynı olsa bile TurkNet'e geçin derim. DNS kullanımına izin vermeleri benim için çok önemliydi. 1.1.1.1 kullanabiliyorum ve VPN'e ihtiyaç duymuyorum böylece. TT kullanıyor olsam DNS izini olmadığı için VPN mahkumu olacaktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı