TurkNet'e geçilir mi?

swertY

Centipat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU
Merhaba halihazırda Turkcell Superonline kullanıyorum ve 35Mbps vaat etmelerine rağmen 10Mbps zor alıyorum. Konu ile görüştüm uzaksınız altyapı sorunu vb. dediler.
Ayrıca çok ping sorunu oluyor. Ben de araştırdım TurkNet'ten herkes memnun gibi. Altyapımın 75Mbps'e uygun olduğunu söylüyorlar. Bu iyi mi?
Bir de son olarak internetten kayıt yapsak kaç güne interneti kullanırım. (tahminen tabii ki)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçilir hocam ben geçtim hızlı internet var müşteri hizmetleri iyidir yani üzmez seni

@swertY Sakın! Ben geçtim ilk başta çok güzel ilgileniyorlar sonrasında ise umursamazlıktan geliyor 22 Ağustos'tan beri destek kaydı açtım fiber ekiplerine bildirdik dediler ne gelen var ne arayan

Objektif olmak gerekirse kesinlikle geçilir.

Objektif olmak gerekirse kesinlikle geçilir.

Objektif derken? ISS seçiminde müşteri memnuniyet, hız'a bakılır ben sizin 1yılı aşkın müşterinizdim fakat şu 14 günde sizden bıkacak hale geldim halbuki bir tavsiye üzerine tercih etmiştim ilk olarak taşınmadan 3 gün önceden nakil yaptırdım taşındığım gün nakil işlemim bitti sonrasında GigaFiber istedim istemez olaydım bugün itibarı ile 14 gün oldu altyapım da hazır ekipleriniz bir gelip bağlayamadı yani umursamadılar sorun yok bende cevabımı aboneliğimi iptal ederek vermiş oldum yarın itibarı ile başka bir operatörle çalışmaya başlayacağım yani TurkNet ilk aboneyseniz mükemmel ama sonrasında işler değişiyor, objektif(tarafsız) bakmak gerekirse sürekli dalga geçilen Türk Telekom bile sizden daha iyi yardımcı oluyorlar.

Not: Müşteri temsilcilerinize lütfen aciliyetimi bildirin! Mobil verimden yiyorum dedim arayan soran olmadı, 0850 288 10 10 No'lu telefon desen sadece abonelik başvurusu için açıklar diğer menülerden erişilemiyor bir de 43 71 No'lu teldeki hanıma söylediğim vakit e o zaman bekliceksiniz gibi bir yanıt aldım yani altın adınızı bakır ediyorsunuz!

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-01 130111.png
    46,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 2.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 3.png
    28 KB · Görüntüleme: 38
  • 4.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 39
Geçilir. Bundan önce 16 MBPS ile sürünüyordum. Şu an TürkNet ve fiber alt yapı sayesinde 100+ MBPS hızlara çıkıyorum. Ha işime yarıyor mu? Orası tartışılır. Çünkü internetle yaptığım max aktivite YouTube+Google.

Doğrusu 2 yıldır kullanıyoruz asla hatrı sayılır bir problem yaşamadık.

@apple4.generation-_ReTiNa
Hocam ben Türk Telekom'dan geçtim. Türk Telekom'a da "bile" diyerek laf geçirmişsiniz.

1. Türk Telekom müşteri hizmetleri gayet iyidi ve ilgiliydi.
2. TürkNet ile ilgili neden böyle bir sıkıntı yaşıyorsunuz anlayamadım ama yine bir problem olunca uygulamadan yazıyorum ve 1 saat içerisinde cevap alıyorum. Keza yine VDSL'den beni fibere taşırken de 3 gün içerisinde gerçekleşti tüm işlemler. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

@Vito S
1.Türk Telekom'a laf geçirmedim sadece Türk Telekom müşteri hizmetleri TurkNet'in müşteri hizmetlerinden daha iyiydi.
2.0850 288 10 10 No'lu telefonu ara müşteri temsilcisine bağlanmaya çalış dediğimi anlarsın.
3. gerek kalmadı müşterisine yardımcı olamayan ISS'den beklenti bulunamaz operatör değiştirdim size de iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…