TurkNet'e geçilir mi?

enes1125

Hectopat
Şu anda kullandığım taahhüt bitmek üzere onun için paketlere bakıyordum. TurkNet'in altyapısı binama yeni geldi. Altyapı sorgulatınca 1000MBIT görünüyor. Ama internette araştırma yaptığımda insanlar müşteri hizmetlerinden şikayetçi olmuş genellikle ve bir taahhüt vermedikleri için fiyatlandırmanın ne kadar artacağını bilediklerinden çekinmişler. Şu anda aylık 500 TL görünüyor. Bir zam gelirse ortalama ne kadar fiyat artışı olur bu konuda araştırma yapan kişilerde buradan bakıp faydalanabilirler. Bir de sizin bunlar haricinde bir şikayetiniz var mı?

Şu anda kullandığım taahhüt bitmek üzere onun için paketlere bakıyordum. TurkNet'in altyapısı binama yeni geldi. Altyapı sorgulatınca 1000MBIT görünüyor. Ama internette araştırma yaptığımda insanlar müşteri hizmetlerinden şikayetçi olmuş genellikle ve bir taahhüt vermedikleri için fiyatlandırmanın ne kadar artacağını bilediklerinden çekinmişler. Şu anda aylık 500 TL görünüyor. Bir zam gelirse ortalama ne kadar fiyat artışı olur bu konuda araştırma yapan kişilerde buradan bakıp faydalanabilirler. Bir de sizin bunlar haricinde bir şikayetiniz var mı?
Genelde her operatörden şikayetçi oluyorlar ki çoğu insan da haklı bu konuda o mevzu biraz şans işi açıkçası. Ben kullandığım süreç içinde hiç sorun yaşamadım(1-2 defa kısa kesilmeler dışında) ama sorun yaşayan arkadaşlarım da oldu. En son sanırım 300-360 tl civarı bir rakamdı sonradan 500 tl yaptılar tekrar ne kadar artış olur bilmiyorum ama yıl sonuna kadar fiyatı aynı kalır diye düşünüyorum. 12 ay sabit fiyat yani taahütlü olarak alabiliyorsun ben öyle almıştım hala öyle bir kampanya var ise tavsiye ederim. 1 gbps için 500 tl gayet uygun bir fiyat alınabilir.

Fiyat konusunda sıkıntı yaşamadım ama son zamanlarda geceleri çok sık bağlantı problemi yaşıyordum. Yine de destekler ilgililer bence hızlı dönüyorlardı bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı