TurkNet'e geçilir mi?

ahlasdemir

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni taşınacağım eski evimdeki internetten memnun değildim. Sürekli donma kopma sorunu yaşıyordum yeni evin alt yapısını sorgulattım. TurkNet alt yapısı varmış 6 aya varanda bedava internet kazan kampanyası varmış. Oradan da 3 ay ücretsiz internet yakaladım o da bonusu oldu aslında başvuru yaptım. Burada kullanan var mı? Uzun vadede memnun musunuz?

3 AY.jpeg

Dosya Ekleri

• 3 AY.jpeg
    3 AY.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 18
TurkNet'in kendi altyapısı ise 1gbps interneti oldukça uygun fiyata veriyor. Her yere aynı standartta bir hizmet verdiklerini düşünmüyorum. Oturduğun bölgede nasıl bir hizmet verdiğini kimse bilemez şans işi. 15 gün içinde koşulsuz iptal gibi bir şey var mı bir baksana eğer varsa deneyebilirsin hizmeti. Ben de sadece oturduğum bölgeye hizmet veren bir İSS kullanıyorum ve memnunum. Ucuza 1gbps internet kullanıyorum.

Yeni taşınacağım eski evimdeki internetten memnun değildim. Sürekli donma kopma sorunu yaşıyordum yeni evin alt yapısını sorgulattım. TurkNet alt yapısı varmış 6 aya varanda bedava internet kazan kampanyası varmış. Oradan da 3 ay ücretsiz internet yakaladım o da bonusu oldu aslında başvuru yaptım. Burada kullanan var mı? Uzun vadede memnun musunuz?

Eki Görüntüle 2530966

Ben kullanıyorum hocam kopma, donma vs. herhangi birşeyine denk gelmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı