TurkNet'e geçilir mi?

Çilekli Süüt

Decapat
Evimizde Türk Telekom var, uzun süredir kullanıyoruz. İnternetimizde sorun var, hiç destek olmuyorlar, artık bıktık. Yıl sonunda taahhüt bitiyor, TurkNet’e geçmek istiyoruz. Geçilir mi sizce? Artı olarak, fiber başvurusunu nasıl yapabiliriz? Dilekçe falan diyorlar, hadi yazdım, bunu nereye iletmem gerek?

Bence düşünmeden geçin aynı şeyin mağduruyum ailem en iyi internet diyor ama geçmeden önce iyice bilgi almakta fayda var.

Saçma sapan engellemeler yok. Küçük bir DNS düzenlemesi ile erişimi engellenmiş tüm sitelere rahatça erişebiliyorsun. Taahhüt yok, istediğin zaman ayrılabiliyorsun. Tek fiyat politikaları var. Tek eksi yanı yakın zamanda zam geldi ve 700 TL oldu. Turknet'e geçeli yaklaşık 2 sene oldu ve fazlasıyla memnunum. Tek sorunu çok nadir de olsa gece 12-1 civarı kopmalar yaşıyorum. Onun da altyapım ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Gene iyi hocam türktelekom kazık gibi oturtuyor bizim anlaşmamız var bozsak bile 2 yıl ödemek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…