TurkNet'e Geçilir mi?

Turknet i 1 ay kullandım sonrasında 29.12.2017 de İnternet im bir anda kesiliverdi bugün bu saat oldu halen ne gelen var ne giden müşteri temsilcisi yok muhatap bulamıyorsunuz. Arıza nerede bende bulamadım dsl ışığım yanmıyor onlarca arıza kaydı oluşturdum inşallah bu yıl dönecekler.

Hafta sonu çalışan olmuyor birde yıl başı girdi araya, sizin iş gecikmiş. Kablonun kopmuş olma ihtimaline karşın komşularınıza sorun internetleri varmı.

Hafta sonu çalışan olmuyor birde yıl başı girdi araya, sizin iş gecikmiş. Kablonun kopmuş olma ihtimaline karşın komşularınıza sorun internetleri varmı.
komşularımda internet var hatta bir tanesi arkadaşım türknet e ben geçirdim ama onda sıkıntı yok. işin garip tarafı arayan da yok en az 20 destek ve arıza kaydı bıraktım oim e baktım adamlar hepsini çözmüş benimle iletişime geçerek ama benim haberim yok :)

Peki ankastre kutusundan modeme gelen kabloya baktınız mı ? Belki eve gelen kabloda sorun vardır. Eve gelen kabloda sağlam ise ya TT kaynaklı sorundur ya da YAPA'ya geçirilmiş olabilirsin. Cep telefonuna TürkNet'den SMS geldi mi ?

Peki ankastre kutusundan modeme gelen kabloya baktınız mı ? Belki eve gelen kabloda sorun vardır. Eve gelen kabloda sağlam ise ya TT kaynaklı sorundur ya da YAPA'ya geçirilmiş olabilirsin. Cep telefonuna TürkNet'den SMS geldi mi ?
oim e baktım yapa: hayır yazıyor mesaj gelmiyor zaten sadece arıza kaydınız işleme alınmıştır mesajları geliyor habire. başka bişey yok modemi defalarca sıfırladım başka modem taktım nafile dsl ışığı yanmıyor.

Ayrıca oim e girdiğimde ip adresi : boş fiziksel durum (vae): boş indirme ve yükleme hızı kısmıda boş.

Son olarak modemin arızalı olma ihtimaline karşın komşunuzdan modemi bir kaç dakikalığına alıp evinizde deneyin. İnternet yine gelmez ise sorunun kaynağı TT.

Turknet i 1 ay kullandım sonrasında 29.12.2017 de İnternet im bir anda kesiliverdi bugün bu saat oldu halen ne gelen var ne giden müşteri temsilcisi yok muhatap bulamıyorsunuz. Arıza nerede bende bulamadım dsl ışığım yanmıyor onlarca arıza kaydı oluşturdum inşallah bu yıl dönecekler.

Hocam umarım bu yıl dönerler :LOL:. Hızınız kaç acaba? Vadettikleri hızı alabiliyor musun? Yani altyapının kaldırabildiği kadar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı