TurkNet'e geçilir mi?

Yaklaşık 3 ay önce Türknet'e geçtim. Şu ana kadar gördüğüm tek sorun teknik destek. Eğer sorun çıkarsa internetten arıza kaydı açmaktan yapabileceğin bir şey yok. Bu yeterli fakat bazı kişileri sinir edebilir muhatap bulamamak.

Fiber altyapısı 100e kadar destekliyor ama TurkTelekom olarak 7mbps gözüküyor. Millenicom nasıldır?
Hocam millenicom da 16mbps kullanıyordum aynı tarifeyi 75 civarı vermeye çalıştılar(65 öderken) geçen ay bitti taahhütüm, netspeed e geçtim aynı hızı 56 tl ye kullanıyorum şuanda. Fiber altyapı yok ama millenicom un eksi altyapı için verdiği fiyat fazlaydı fiberde hangi hızlara hangi fiyatları söylediler sana? Yazarsan diğerlerine kıyasla uygun olursa düşünebilirsin, internet açısından millenicomda sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi diğer iss lere göre kullanmış olduğum tarife pahalı gelince değiştirdim ben.

TurkNet'te 7 mbps alabiliyormuşum o yüzden TurkNet olmaz benim için.
Fiber altyapı sahip firma bakıyorum artık.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı