eaytekin Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 51 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #11 Gigabit kullanıyorum 1000 megabit efsane birşey uploadda 1000 megabit sınırsız download modem ücretsiz tahattut yok 123 lira
Gigabit kullanıyorum 1000 megabit efsane birşey uploadda 1000 megabit sınırsız download modem ücretsiz tahattut yok 123 lira
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #12 TT'den TürkNet'e geçtim. Artık daha ucuza 3 katı daha hızlı internetim var.
Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #13 eaytekin dedi: Gigabit kullanıyorum 1000 megabit efsane bir şey uploadda 1000 megabit sınırsız download modem ücretsiz tahattut yok 123 lira. Genişletmek için tıkla... Maalesef benim altyapım desteklemiyor. İstek bıraktım ama bekleyeceğiz. lexoqe dedi: TT'den TurkNet'e geçtim. Artık daha ucuza 3 katı daha hızlı internetim var. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam VDSL mi? Eğer VDSL ise modem veriyor mu TurkNet?
eaytekin dedi: Gigabit kullanıyorum 1000 megabit efsane bir şey uploadda 1000 megabit sınırsız download modem ücretsiz tahattut yok 123 lira. Genişletmek için tıkla... Maalesef benim altyapım desteklemiyor. İstek bıraktım ama bekleyeceğiz. lexoqe dedi: TT'den TurkNet'e geçtim. Artık daha ucuza 3 katı daha hızlı internetim var. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam VDSL mi? Eğer VDSL ise modem veriyor mu TurkNet?
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #14 Fernweh06 dedi: Maalesef benim altyapım desteklemiyor. İstek bıraktım ama bekleyeceğiz. Hayırlı olsun hocam VDSL mi? Eğer VDSL ise modem veriyor mu TurkNet? Genişletmek için tıkla... Evet VDSL. Benim modemim vardı. Ama veriyor diye biliyorum. Tabii taksitle olsa gerek.
Fernweh06 dedi: Maalesef benim altyapım desteklemiyor. İstek bıraktım ama bekleyeceğiz. Hayırlı olsun hocam VDSL mi? Eğer VDSL ise modem veriyor mu TurkNet? Genişletmek için tıkla... Evet VDSL. Benim modemim vardı. Ama veriyor diye biliyorum. Tabii taksitle olsa gerek.
Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #15 lexoqe dedi: Evet VDSL. Benim modemim vardı. Ama veriyor diye biliyorum. Tabii taksitle olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi için. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmeyi planlıyorum. Altyapım VDSL2 ve 63 Mbps'ye kadar destek veriyor. Acaba kurulum esnasında faturaya ek modem veyahut faturaya ek kiralama ücreti ile modem veriyor musunuz?
lexoqe dedi: Evet VDSL. Benim modemim vardı. Ama veriyor diye biliyorum. Tabii taksitle olsa gerek. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi için. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmeyi planlıyorum. Altyapım VDSL2 ve 63 Mbps'ye kadar destek veriyor. Acaba kurulum esnasında faturaya ek modem veyahut faturaya ek kiralama ücreti ile modem veriyor musunuz?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #16 Fernweh06 dedi: Hocam firmayı ilk defa duyuyorum. Oyunlarda ping durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Kablolu kullanımda herhangi bir pinge rastlamadım. Kablosuzda (5G) 110'a kadar veriyor.
Fernweh06 dedi: Hocam firmayı ilk defa duyuyorum. Oyunlarda ping durumu nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Kablolu kullanımda herhangi bir pinge rastlamadım. Kablosuzda (5G) 110'a kadar veriyor.
Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #17 UruxUs dedi: Kablolu kullanımda herhangi bir pinge rastlamadım. Kablosuzda (5G) 110'a kadar veriyor. Eki Görüntüle 1562747 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öneriniz için. Modem durumu beni tedirgin ediyor. Size modem verildi mi acaba?
UruxUs dedi: Kablolu kullanımda herhangi bir pinge rastlamadım. Kablosuzda (5G) 110'a kadar veriyor. Eki Görüntüle 1562747 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öneriniz için. Modem durumu beni tedirgin ediyor. Size modem verildi mi acaba?
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #18 Fernweh06 dedi: Teşekkür ederim öneriniz için. Modem durumu beni tedirgin ediyor. Size modem verildi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet veriliyor. 100 mbps paket 100 TL'ydi. Aylık 10 TL daha vererek modem sahibi olabiliyorsunuz. Modemin modeli: Vestel DGW9000. Not: Eğer altyapınız fiber değilse modem verilmiyordu sanırsam.
Fernweh06 dedi: Teşekkür ederim öneriniz için. Modem durumu beni tedirgin ediyor. Size modem verildi mi acaba? Genişletmek için tıkla... Evet veriliyor. 100 mbps paket 100 TL'ydi. Aylık 10 TL daha vererek modem sahibi olabiliyorsunuz. Modemin modeli: Vestel DGW9000. Not: Eğer altyapınız fiber değilse modem verilmiyordu sanırsam.
Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #19 UruxUs dedi: Evet veriliyor. 100 Mbps paket 100 TL'ydi. Aylık 10 TL daha vererek modem sahibi olabiliyorsunuz. Modemin modeli: Vestel dgw9000. not: Eğer altyapınız fiber değilse modem verilmiyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Altyapım VDSL. Eğer TurkNet'te vermiyor ise mecbur bir tane alacağız.
UruxUs dedi: Evet veriliyor. 100 Mbps paket 100 TL'ydi. Aylık 10 TL daha vererek modem sahibi olabiliyorsunuz. Modemin modeli: Vestel dgw9000. not: Eğer altyapınız fiber değilse modem verilmiyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Altyapım VDSL. Eğer TurkNet'te vermiyor ise mecbur bir tane alacağız.
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 4 Kasım 2022 #20 UruxUs dedi: Evet veriliyor. 100 mbps paket 100 TL'ydi. Aylık 10 TL daha vererek modem sahibi olabiliyorsunuz. Modemin modeli: Vestel DGW9000. Not: Eğer altyapınız fiber değilse modem verilmiyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Evet verilmiyor. Ekstra olarak TurkNet'ten modem almayın çünkü 10 defa denememe rağmen iade edilmişti. @Fernweh06
UruxUs dedi: Evet veriliyor. 100 mbps paket 100 TL'ydi. Aylık 10 TL daha vererek modem sahibi olabiliyorsunuz. Modemin modeli: Vestel DGW9000. Not: Eğer altyapınız fiber değilse modem verilmiyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Evet verilmiyor. Ekstra olarak TurkNet'ten modem almayın çünkü 10 defa denememe rağmen iade edilmişti. @Fernweh06