Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #21 343203 dedi: Evet verilmiyor. Ekstra olarak TurkNet'ten modem almayın çünkü 10 defa denememe rağmen iade edilmişti. @Fernweh06 Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur bir tane alacağız. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
343203 dedi: Evet verilmiyor. Ekstra olarak TurkNet'ten modem almayın çünkü 10 defa denememe rağmen iade edilmişti. @Fernweh06 Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur bir tane alacağız. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.864 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 4 Kasım 2022 #22 UruxUs dedi: Ucuz alternatif için İnternet Kutusu'nu öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda Netspeed'ten geçtim öneririm fiyatları uygun hizmeti güzel.
UruxUs dedi: Ucuz alternatif için İnternet Kutusu'nu öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda Netspeed'ten geçtim öneririm fiyatları uygun hizmeti güzel.
Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #23 Tesla Bobini dedi: Yakın zamanda Netspeed'ten geçtim öneririm fiyatları uygun hizmeti güzel. Genişletmek için tıkla... TurkNet veya internet kutusu adlı firmaya geçeceğim gibi gözüküyor. İnternet kutusu adlı firma bağlantıyı kaç günde yapıyor acaba?
Tesla Bobini dedi: Yakın zamanda Netspeed'ten geçtim öneririm fiyatları uygun hizmeti güzel. Genişletmek için tıkla... TurkNet veya internet kutusu adlı firmaya geçeceğim gibi gözüküyor. İnternet kutusu adlı firma bağlantıyı kaç günde yapıyor acaba?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.864 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 4 Kasım 2022 #24 Fernweh06 dedi: TurkNet veya internet kutusu adlı firmaya geçeceğim gibi gözüküyor. İnternet kutusu adlı firma bağlantıyı kaç günde yapıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ben geçiş yaptım sıfırdan bağlatmadım yani 1,5 günde bitti işlemler.
Fernweh06 dedi: TurkNet veya internet kutusu adlı firmaya geçeceğim gibi gözüküyor. İnternet kutusu adlı firma bağlantıyı kaç günde yapıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Ben geçiş yaptım sıfırdan bağlatmadım yani 1,5 günde bitti işlemler.
Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 4 Kasım 2022 #25 @500498 ve @TurkNet Destek Ayşegül son olarak size de yazayım VDSL yeni abonelikte tarifeye ek modem veya fatura üstüne kiralama var mı acaba?
@500498 ve @TurkNet Destek Ayşegül son olarak size de yazayım VDSL yeni abonelikte tarifeye ek modem veya fatura üstüne kiralama var mı acaba?
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #26 Fernweh06 dedi: Hocam firmayı ilk defa duyuyorum. Oyunlarda ping durumu nasıl acaba? Hocam modem kiralama veya fatura üstüne modem satın alma gibi bir durum var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım şehrimde 2. el modem satan dükkan vardı gidip oradan 100 liraya almıştım Millenicom modemini.
Fernweh06 dedi: Hocam firmayı ilk defa duyuyorum. Oyunlarda ping durumu nasıl acaba? Hocam modem kiralama veya fatura üstüne modem satın alma gibi bir durum var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım şehrimde 2. el modem satan dükkan vardı gidip oradan 100 liraya almıştım Millenicom modemini.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 4 Kasım 2022 #27 Fernweh06 dedi: Altyapım VDSL. Eğer TurkNet'te vermiyor ise mecbur bir tane alacağız. Genişletmek için tıkla... Eğer vdsl ise vermiyor hocam. Asus alın ama çok düşünmeden. Kalitelidir.
Fernweh06 dedi: Altyapım VDSL. Eğer TurkNet'te vermiyor ise mecbur bir tane alacağız. Genişletmek için tıkla... Eğer vdsl ise vermiyor hocam. Asus alın ama çok düşünmeden. Kalitelidir.
UruxUs Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #28 Fernweh06 dedi: TurkNet veya internet kutusu adlı firmaya geçeceğim gibi gözüküyor. İnternet kutusu adlı firma bağlantıyı kaç günde yapıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Eğer başka bir tanıdığınızın referans kodunu kullanmayacaksanız forumdan birisininkini kullanın derim. Hem siz hem kod sahibi İnternet Kutusu ile 1 ay ücretsiz kullanabilir.
Fernweh06 dedi: TurkNet veya internet kutusu adlı firmaya geçeceğim gibi gözüküyor. İnternet kutusu adlı firma bağlantıyı kaç günde yapıyor acaba? Genişletmek için tıkla... Eğer başka bir tanıdığınızın referans kodunu kullanmayacaksanız forumdan birisininkini kullanın derim. Hem siz hem kod sahibi İnternet Kutusu ile 1 ay ücretsiz kullanabilir.
Fernweh06 Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 193 Yer Ankara 5 Kasım 2022 #29 Criesley dedi: Eğer VDSL ise vermiyor hocam. ASUS alın ama çok düşünmeden. Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mıdır hocam?
Criesley dedi: Eğer VDSL ise vermiyor hocam. ASUS alın ama çok düşünmeden. Kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mıdır hocam?
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 5 Kasım 2022 #30 Fernweh06 dedi: Öneriniz var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?q=https://www.hepsiburada.com/dsl-n16-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-p-BD804525%3Fmagaza%3DVizyon%2520Bilgisayar&sa=U&ved=0ahUKEwj768rYvJX7AhUAiv0HHZ6sCOQQ5jEIMg&usg=AOvVaw0RhMhzW3kyCniBoswS0RJZ
Fernweh06 dedi: Öneriniz var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... https://www.google.com/url?q=https://www.hepsiburada.com/dsl-n16-vpn-adsl-vdsl-fiber-modem-router-p-BD804525%3Fmagaza%3DVizyon%2520Bilgisayar&sa=U&ved=0ahUKEwj768rYvJX7AhUAiv0HHZ6sCOQQ5jEIMg&usg=AOvVaw0RhMhzW3kyCniBoswS0RJZ