TurkNet'e geçilmeli mi?

Güzel kampanyaymış, bununla birlikte referans koduyla ilk ay ücretsiz kullanabilir miyim acaba?

Burger King kampanyası ile birlikte davet kodunu da kullanabilir miyim?

Tam anlayamadım, davet kodumu kullanıp abonelik başlatıyorsunuz abonelik başlattığınız için hem 1 ay ücretsiz internet kullanıyorsunuz hemde ONLİNE İŞLEMLER içerisinde size burger king indirimi sağlıyor.

bu kampanyadan da yararlanabilir miyim demek istedim

Bu kampanyadan haberim yoktu ancak büyük ihtimal kullandırmaz çünkü size sms ile davet kodu gönderilecek ve o kod ile üyelik karşılığında indirim sağlanacak diyorlar. Fakat indirim oranını yazmamışlar %50 demiş ama kaç tl ye kadar onu söylememiş sanırım bir limiti yok o halde bu kampanya bence daha cazip.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-22-18-54-23-925_com.turknet.oim.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 48
Kampanyalar birleştirilemez deniliyor. Bu kampanyayı kullanın bence. Arkadaşını getirden daha avantajlı. Örnek bu ay ki faturam.
Bu kampanyayı haber verdiğin için teşekkür ederim, Turknet'e geçeceğim bu hafta umarım.

Hayırlı olsun şimdiden, çok ucuza kullanacaksınız gerçekten.
Bizim internet port eksikliğinden karşı binadan çekilmişti acaba Turknet'e geçiş yaparken kendi adresimi değil de hattın çekildiği adresi mi girmem gerekir?

Bizim internet port eksikliğinden karşı binadan çekilmişti acaba TurkNet'e geçiş yaparken kendi adresimi değil de hattın çekildiği adresi mi girmem gerekir?

Deneme amaçlı şöyle bir yöntem mevcut. Aşağıdaki linkten altyapı sorgulayın. Daha sonra üstte gözüken BTK kodunu kopyalayın.

Daha sonra ise aşağıdaki linkten kod= yazısından sonra BTK kodunu yapıştırın ve siteye ulaşın. Adresinizde aktif hizmet var mı yok mu anlayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20241023_151247.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20241023_151217.jpg
    166,7 KB · Görüntüleme: 33
No 31de oturuyorum ve internet hattı no 18'den geliyor, Turknet'e geçişte hangi adresi girmem gerekiyor?

No 31'de oturuyorum ve internet hattı no 18'den geliyor, TurkNet'e geçişte hangi adresi girmem gerekiyor?

Siz önce no 31'i yukarıdaki yöntemle deneyin aktif hizmet var mı bakalım. Sonra no 18'i yukarıdaki yöntemle deneyin. Şimdiki internet servis sağlayıcınızda fatura adresiniz eviniz mi yoksa no 18'mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…