TurkNet'e geçilmeli mi?

Siz önce no 31'i yukarıdaki yöntemle deneyin aktif hizmet var mı bakalım. Sonra no 18'i yukarıdaki yöntemle deneyin. Şimdiki internet servis sağlayıcınızda fatura adresiniz eviniz mi yoksa no 18'mi?
Vodafone Yanımda uygulaması ve sözleşmede hizmet adresi no 18 olarak görünüyor.

Vodafone yanımda uygulaması ve sözleşmede hizmet adresi no 18 olarak görünüyor.

O zaman yine no 18 olarak geçiş yapacaksınız. Geçişlerde bina içi ankastreye dokunulmuyor, yani bir sakınca yok. Siz tıkla Gelsin'den kampanya kodu aldınız mı?

O zaman yine no 18 olarak geçiş yapacaksınız. Geçişlerde bina içi ankastreye dokunulmuyor, yani bir sakınca yok. Siz tıkla Gelsin'den kampanya kodu aldınız mı?
Saat 12'de siparişi teslim aldım fakat hala kod gelmedi.
3 ayrı canlı destek görevlisine ilettiğimde ısrarla sms izniniz kapalı dediler açık olmasına rağmen sonrasında 1-3 iş günü içerisinde iletileceğini söylediler. Her biri farklı telden çalıyor maalesef.

Ben geçtiğimiz hafta pazartesi saat 20'de siparişi teslim aldım. Salı günü saat 10'da gelmişti. Uygulamada ietişim izinleri açık gözüküyor değil mi? Açık gözüküyorsa sorun yok.
TurkNet'e abone olurken de tıkla gelsin mesajındaki linkten kayıt olun. Normal sitede promosyon kodu eklentisi yok.

Mail dahil iletişim izinlerim açık ama desteğe sorarsan kapalı, o linkteki abone ola tıklayınca sıfır abonelik değil de geçiş yaptığımı belirtebiliyor muydum?

Mail dahil iletişim izinlerim açık ama desteğe sorarsan kapalı, o linkteki abone ola tıklayınca sıfır abonelik değil de geçiş yaptığımı belirtebiliyor muydum?

Tabii ki mevcut internetim var seçeneği bulunuyor. Daha önce TurkNet'e hiç abonelik oluşturmadıysanız eğer telefon araması ile de abonelik başlatabilirsiniz.
88'le başlayan 10 haneli xDSL hizmet numaranızı biliyorsunuz değil mi o geçiş için gerekli.

Bilmiyorum nerede yazıyor acaba?

Vodafone müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz ya da internet kimin üstündeyse, e-Devlet'ten "sabit hat sorgulama" yazarak bulabilirsiniz.
İnternet benim üstüme değil de Turknet'e geçerken kendi bilgilerimi girip üstüme alabilir miyim acaba?

İnternet benim üstüme değil de TurkNet'e geçerken kendi bilgilerimi girip üstüme alabilir miyim acaba?

TurkNet'te abonelik devri sadece vefat durumunda oluyormuş. Vodafone'da devir için ücret isteyecektir büyük ihtimal. Siz bir Vodafone'a sorun.
Yeni abonelik başlatabilirsiniz belki veya aynı isimle devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…