TurkNet'e geçilmeli mi?

welponkurt

Kilopat
Daha fazla  
Geçen günlerde apartmana fiber gelmiş galiba. TurkNet kutusunu gördüm üzerinde fiber 1000 Mbps falan yazıyordu. Şimdi internetten altyapı sorguladım ve görseldeki gibi sonuç çıktı. Şu an terimi yanlış hatırlamıyorsam VDSL kullanıyorum ve hızım 120'e 20 gibi bir şey. Türk Telekom kullanıyorum ve 800TL veriyorum. Kontratı geçen ay yeniledim orası sorun değil parasını verir iptal ederim. İyi internetim olsun isterim ama TurkNet'i şikayet eden daha doğrusu bir şikayeti olduğunda muhatap bulamıyorum diyen çok görüyordum. Hala öyle midir? TurkNet'e geçmeli miyim? Ve VDSL'den fibere geçince bir şey yapmam gerekiyor mu?

Dosya Ekleri

• asd.png
    71,9 KB · Görüntüleme: 33
GigaFiber alabiliyorsan direkt geç hiç düşünme. GigaFiber müşteri hizmetleri ayrı oluyor hızlı bir şekilde iletişim kurabiliyorsun. Ayrıca bir şey yapmana gerek yok gelip kurulumu yapıyorlar.

Hocam TurkNet kullanıyorum anlık mobilden aldığım sonuç. PC’den ise daha farklı bu arada. Bence hemen geç, memnun kalırsın
PC’den yaptığım testte ise tam 1.000 çıkmıyor ama 850-900 bandı alıyorum.

Gigafiber varsa öneririm ben Gigafiber kullanıcısıyım memnunum.

Ben alttakini anlamadım. 100Mpbs zaten Netspeed kullanıyorum. 1.000Mpbs altyapım desteklemiyorsa nasıl ek paket olarak alabilirim? Satış danışmanı olur alabilirsiniz diyor. Anlayamadım.

Eki Görüntüle 2621100

Ben alttakini anlamadım. 100Mpbs zaten Netspeed kullanıyorum. 1.000Mpbs altyapım desteklemiyorsa nasıl ek paket olarak alabilirim? Satış danışmanı olur alabilirsiniz diyor. Anlayamadım.
İlk önce binaya kutu geliyor, birkaç ay sonra da kablolamayı yapıyorlar. Muhtelemen Cadde/Mahalle kablalomasını yapmış ya da yapmak üzereler. Şayet alt yapın destekliyorsa direkt al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…