TurkNet'e geçilmeli mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar iki senedir Netspeed kullanıyorum. Normalde ikamet ettiğim adreste maksimum 100Mbps fiber internet alabiliyorum ama Netspeed bana 200 verebiliyor. Bu internet için de aylık 800 TL ödüyorum. İki gün önce TurkNet'in bir kampanyasını gördüm. İddia ettiklerine göre faturanıza ek 200 TL fark ile 1000 Mbps hız sunabiliyorlarmış. Normalde altyapı sorgulama yaptığımız zaman onlar da 100Mbps verebiliyor. Adresimde de GigaFiber yok. Müşteri hizmetlerini aradım 1000 Mbps verebileceklerini ama bunun uygulama içinden açmam gerektiğini söylediler. Sizce TurkNet'e geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kişiye size 1000 mbps veririz bize geçin diyip geçtikten sonra 70-80lere tamah ettirdiklerini duyduk, okuduk. Eğer ki kesin bu hızları istiyorum diyorsan biraz düşün ama dersen olası bir durumda 80-100 falan bana yeter o zaman bu fiyatlara deneyebilirsin. Müşteri hizmetleri bihaber tam güvenme iyice araştır.

Hocam fiber altyapı yoksa nasıl 1000 Mbps verecek bende TurkNet kullanıyorum fiber memnunum ama altyapı yoksa uygulamadan aktif etmek falan yalan işler gibi geliyor.

Altyapı olmayan yere nasıl 1000 Mbps verebiliyor ki böyle bişey mümkün mü?

Altyapı olmayan yere nasıl 1000 Mbps verebiliyor ki böyle bir şey mümkün mü?

Fiber alt yapim zaten var. Turknetten hiz testi yaptığımda 100 veriyordu. Türk Telekom'un kendi alt yapisinda 1000 Mbps olma ihtimali yok mu?

Hocam fiber altyapı yoksa nasıl 1000 Mbps verecek bende TurkNet kullanıyorum fiber memnunum ama altyapı yoksa uygulamadan aktif etmek falan yalan işler gibi geliyor.

Fiber alt yapım var. Sadece TurkNet 100 Mbps verebiliyordu.

Fiber alt yapim zaten var. Turknetten hiz testi yaptığımda 100 veriyordu. Türk Telekom'un kendi alt yapisinda 1000 Mbps olma ihtimali yok mu?

Türknet yerine bence Türk Telekomdan altyapını sorgulat veya Superonline bak bakalım ne kadar hız veriyorlar.

TurkNet yerine bence Türk Telekom'dan altyapını sorgulat veya Superonline bak bakalım ne kadar hız veriyorlar.

Türk Telekom'dan altyapı sorguladıgımda sadece fiber alt yapınız vardır diyor. Herhangi bir hız belirtmiyor. nereden yapacağım?

Türk Telekom'dan altyapı sorguladıgımda sadece fiber alt yapınız vardır diyor. Herhangi bir hız belirtmiyor. nereden yapacağım?
Arayıp oradan tam altyapını öğren benim arkadaşımda aynı şekilde türk telekom kullanıyordu 100Mbps sonrasında Superonline ile iletişime geçti 1000Mbps verebildiklerini söylediler oraya geçti fazlasıylada memnun.

4 senedir TurkNet kullanıyorum. 60-70'lerde hız veriyorlardı. 1 ay önce fiber altyapısı döşediler ve şu an hızı 900 civarında alıyorum. Fiber yokken de güzeldi müsteri hizmetleri zaten güzel ilgileniyor. Sabit fiyat hızın ne olursa olsun 800 lira. Ben tavsiye ederim ama son tercih sizin tabii ki. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp evime fiber gelecek mo diye de sorabilirsiniz ge başvuru yapabilirsiniz.

Altyapı olmayan yere veremiyorlar çünkü fiber bambaşka bir tesisat gerektiriyor. Baklolarını çekmeleri gerekiyor.

Altyapı olmayan yere veremiyorlar çünkü fiber bambaşka bir tesisat gerektiriyor. Baklolarını çekmeleri gerekiyor.

TurkNet'in kendi döşediği altyapı varsa TurkNet 1000 verir. Bize altyapı döşenirken Türk Telekom'la anlaşma bitti o yüzden kendi altyapımızı döşüyoruz demişlerdi. Muhtemelen TurkNet altyapısı yoksa bile yakında gelebikir diye düşünüyorum.

Zaten evimde fiber altyapı var. Bir kutu ve bir modem var sarı kablolar bağlı.

Türk Telekom'u aradım 1000 Mbps alt yapınız var dendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…