TurkNet'e Geçilmeli Mi?

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Türk Telekom ile olan yaklaşık 6 senelik maceram hep sıkıntılı geçti. Yaklaşık 1 ay sonra taahhüdüm bitecek. Bulunduğum bina maksimum 16 MBPS hız destekliyor. Şu an 8 MBPS kullanıyorum. Babamı TurkNet'e ikna etmeyi başardım, ancak olumlu yorum çok olduğu gibi olumsuz yorum da bir hayli fazla. 100 Mbps + 1000 dk. ev telefonu babamın hoşuna gitti (1000 DK yurtdışı için de geçerli ve halam Almanya'da oturduğu için kabul etti ). Ancak 100 Mbps parası ödeyip 16 Mbps almak saçma geliyor. Ama Türk Telekom alırsak da aylık 17 TL ev telefonu masrafı var. Türk Telekom'a devam eder isem 100 GB AKN, 16 Mbps bir internet almayı düşünüyorum, ancak o zaman TurkNet'ten pahalıya geliyor. Sizce TurkNet almalı mıyım ? Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Alternatif 60 TL'ye kadar paket önerilerinizi de yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün ceza yediğim için yazamadım. Taahhüt yok dediniz ama zaman kaybı yaşıyorum. Babamı zor ikna ettim zaten, bir daha Türk Telekom'a bile geri dönemeyebilirim Sorun yaşayan oldu mu hiç ?

100 mbps parası ödemeyeceksin. Dikkatli oku 100 Mbps'ye kadar yani sana 100 mbps alacağının garantisi vermiyor. Hattın 50 Mbps destekliyordur 50 Mbps'yi verir, 16 destekliyordur 16 verir. Ben Türk Telekom 16 Mbps 100 GB kullanıyorum ve 72 TL fatura ödüyorum, sen 100 mbps parası ödüyorsan ben 150 mbps parası ödüyorum ozaman

100 ödeyip 16 almak saçma dememdeki amaç şu; AKN'siz, 16 MBPS veren başka bir firmayı 45 TL'ye buldum. O da aklımda.

Değerlerin nasıl? Arada kopmalar falan oluyor mu?
Wi-Fi üzerinden 15 mb/s download, 3 mb/s upload alabiliyorum.
İlk hafta aralarda kopma olabiliyordu. Genelde geç saatlerde oluyordu. Zaten her geçende kopma oluyormuş. Sebebi ise frekans değerlerindeki arttırmaymış.
Şahsen taahhüt ve AKN avatajları sebebiyle tercih ettim. İyi ki de tercih etmişim.
Ev telefonundan 1000 dakika da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…