TurkNet'e geçiş prosedürü

Emirko

Decapat
Katılım
15 Nisan 2023
Mesajlar
445
Çözümler
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an da mevcut olarak kullandığım Türk Telekom internetim var. Taahhüdümün bitmesine 90 gün kadar var. (1 yıl önce Türk Telekom ile görüştüğümde cayma bedelimin 700 küsur TL olduğunu söylerken bugün 90 gün kala nasıl hala cayma bedelim 660 TL olabiliyor anlamış değilim.)

TurkNet'e geçmek istiyorum ve sabit fiyat kampanyasından yararlanabilmek için yıllık olarak satın almak istiyorum. Ancak birkaç sorum var.
  1. TurkNet cayma bedelini karşıladığını söylüyor ancak bu bedelin aylık olarak faturaya yansıtıldığı da söyleniyor. Böyle bir durum varsa eğer ben yıllık alacağım için cayma bedeli faturalandırılması ne olacak ödeyecek miyim?
  2. Geçiş sürecinde Türk Telekom ile irtibatı siz mi sağlıyorsunuz? Öncesinde benim Türk Telekom'u arayıp iptal vs. gibi talepte bulunmam gerekiyor mu?
  3. Diğer firmalardan altyapı sorguladığımda 1000MBPS fiber altyapı hizmeti alamıyorum ancak TurkNet sorgulama yaptığımda bu hizmeti verebildiğini söylüyor farklı bir altyapınız mı var bu doğru mu?
  4. Binamda TurkNet tarafından takılan siyah kutu mevcut. Ancak binamızın içindeki (duvar içinden geçen kablo kanalları) sorunlu olduğu için kablolama nasıl yapılacak 3. kata ve daire içine kadar? Şöyle ki mevcut VDSL internetimin DSL kablosu bile bina dışından pencereden gelmekte.
  5. Herhangi bir kurulum ücreti? Kablo çekme ücreti? Ya da ekstra farklı bir ücret ödeyecek miyim?
@TurkNet Destek Ayşegül
@500498

Bina içinde ki TurkNet kutusu görselleri;
 

Dosya Ekleri

  • turknet1.jpg
    turknet1.jpg
    203,4 KB · Görüntüleme: 32
  • turknet2.jpg
    turknet2.jpg
    195,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı