TurkNet'e geçiş süreci nasıl işliyor?

Burak0021

Centipat
Daha fazla  
Normalde taşınmadan önce Türk Telekom'un TTNET Wi-Fi'sini kullanıyorduk, tahattüdü 1-2 ay önce bitti ve iptal edip TurkNet almayı düüşünüyoruz. Sipariş verirken evde neler olması gerekiyor? Nasıl işliyor sipariş işlemi tam olarak?

Hocam onlar sizin için her şeyi yapıyorlar aboneliğinizi v.s onlar iptal ediyor siz sadece başvuru yapın gerisini onlar hallediyor gereken her şeyi söylüyorlar zaten çok basit şekilde işleyen bir süreç.

Hocam onlar sizin için her şeyi yapıyorlar aboneliğinizi vs onlar iptal ediyor siz sadece başvuru yapın gerisini onlar hallediyor gereken her şeyi söylüyorlar zaten çok basit şekilde işleyen bir süreç.

Hocam bir de benim değil de abimin aklına TurkNet'in verileri çaldırması sorunu takıldı gene böyle hata yaparlarsa diye Türk Telekom 18 ay tahattütlü fiber 100 MB 6ay 375 12 ay 750TL'lik paketi alak diyor bir de bu tahattütsüz olması bir sorun yatarıtmı sizce.

Hocam ben önceden Türk Telekom kullanıyordum TurkNet'e geçtim ping değerlerim daha iyi size de TurkNet'i öneririm ayrıca bir daha veri sızıntısı olayı olacağını zannetmiyorum. Ayrıca taahhütsüz hocam TurkNet beğenmezseniz iptal edebilirsiniz.

Hocam Haziran'da 17ye gireceğim okula başlamadan 1 sene önce yani 6 yaşımdan beridir evde TTNET modem var ilk başlarda iyiydi idare ediyordu ama yavaştı son 2 3 yıldır 35 MB paket diye iyiydide modem ölmüştü artık 2 metre uzaklaşınca çekmiyordu. Siparişi verdim belgeler kontrol ediliyor şu anda.

Hocam saat gece 12 1 gibi sipariş vermiştim sabah 11 gibi gelip takmışlar fakat TurkNet modemi yerine Türk Telekom modemi takmıslar sanırım altyapı ve düz 100Mbps fiberden dolayı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…