İ İstemiYabgu Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 238 Makaleler 1 22 Mart 2021 #11 nouri0 dedi: Eki Görüntüle 935129 Genişletmek için tıkla... Bu eski mi yeni mi bilmiyorum ama artık böyle bir ibare yok. Dediğim gibi zaten telefonda da modemi sizin almanız gerekiyor dendi.
nouri0 dedi: Eki Görüntüle 935129 Genişletmek için tıkla... Bu eski mi yeni mi bilmiyorum ama artık böyle bir ibare yok. Dediğim gibi zaten telefonda da modemi sizin almanız gerekiyor dendi.
nouri0 Centipat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 28 22 Mart 2021 #12 İstemiYabgu dedi: Bu eski mi yeni mi bilmiyorum ama artık böyle bir ibare yok. Dediğim gibi zaten telefonda da modemi sizin almanız gerekiyor dendi. Genişletmek için tıkla... O ss daha 1-2 dk önce alındı benim oturduğum yerde sanırım fiber olmasından dolayı böyle bir destek var
İstemiYabgu dedi: Bu eski mi yeni mi bilmiyorum ama artık böyle bir ibare yok. Dediğim gibi zaten telefonda da modemi sizin almanız gerekiyor dendi. Genişletmek için tıkla... O ss daha 1-2 dk önce alındı benim oturduğum yerde sanırım fiber olmasından dolayı böyle bir destek var
İ İstemiYabgu Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 238 Makaleler 1 22 Mart 2021 #13 nouri0 dedi: O ss daha 1-2 dk önce alındı benim oturduğum yerde sanırım fiber olmasından dolayı böyle bir destek var Genişletmek için tıkla... Muhtemelen o yüzden.
nouri0 dedi: O ss daha 1-2 dk önce alındı benim oturduğum yerde sanırım fiber olmasından dolayı böyle bir destek var Genişletmek için tıkla... Muhtemelen o yüzden.