cannn.n Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 9 15 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim gibi TurkNet'e geçmeli miyim? Altyapı desteği bu şekilde TurkNet kullananlar tecrübesini paylaşabilir mi lütfen?
Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim gibi TurkNet'e geçmeli miyim? Altyapı desteği bu şekilde TurkNet kullananlar tecrübesini paylaşabilir mi lütfen?
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 15 Aralık 2020 #2 cannn.n dedi: Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim gibi TurkNet'e geçmeli miyim? Altyapı desteği bu şekilde TurkNet kullananlar tecrübesini paylaşabilir mi lütfen? Eki Görüntüle 781625 Genişletmek için tıkla... Kablonet yoksa direk geç 1 dakika bekleme. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. - Şebeke Sorgulama
cannn.n dedi: Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim gibi TurkNet'e geçmeli miyim? Altyapı desteği bu şekilde TurkNet kullananlar tecrübesini paylaşabilir mi lütfen? Eki Görüntüle 781625 Genişletmek için tıkla... Kablonet yoksa direk geç 1 dakika bekleme. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. - Şebeke Sorgulama
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 cannn.n dedi: Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim gibi TurkNet'e geçmeli miyim? Altyapı desteği bu şekilde TurkNet kullananlar tecrübesini paylaşabilir mi lütfen? Eki Görüntüle 781625 Genişletmek için tıkla... Arkadaşım çok memnun ama internette kurulum olsun müşteri hizmetleri olsun çok sıkıntılı diyorlar. Sizin kararınız.
cannn.n dedi: Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim gibi TurkNet'e geçmeli miyim? Altyapı desteği bu şekilde TurkNet kullananlar tecrübesini paylaşabilir mi lütfen? Eki Görüntüle 781625 Genişletmek için tıkla... Arkadaşım çok memnun ama internette kurulum olsun müşteri hizmetleri olsun çok sıkıntılı diyorlar. Sizin kararınız.
A arnulfo.kayceon Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 541 15 Aralık 2020 #4 1 Dakika bile durma. VDSL 75Mbps kullanıyorum memnunum. Altyapımı desteklemediği halde şu an sorunum yok. İlk başlarda yaşadım ama oda benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. @Talha murat neden üzgün işareti? Ne oldu? Son düzenleme: 15 Aralık 2020
1 Dakika bile durma. VDSL 75Mbps kullanıyorum memnunum. Altyapımı desteklemediği halde şu an sorunum yok. İlk başlarda yaşadım ama oda benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. @Talha murat neden üzgün işareti? Ne oldu?