DarkAngel789 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 910 Çözümler 2 21 Ocak 2021 #11 Türk telekoma geç daha mantıklı ya da Millenicom ama TurkNet altyapı yapayım derken sorun yaptı illa TurkNet olsun diyorsan bekle bence.
Türk telekoma geç daha mantıklı ya da Millenicom ama TurkNet altyapı yapayım derken sorun yaptı illa TurkNet olsun diyorsan bekle bence.
Asdasgudas Kilopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.083 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 21 Ocak 2021 #12 Eğer NetSpeed size hizmeti Turkcell altyapısı üzerinden veriyorsa geçmeyin. Türk Telekom üzerinden veriyorsa bir fark olmaz 10 TL daha ucuz olacak geçebilirsiniz.
Eğer NetSpeed size hizmeti Turkcell altyapısı üzerinden veriyorsa geçmeyin. Türk Telekom üzerinden veriyorsa bir fark olmaz 10 TL daha ucuz olacak geçebilirsiniz.
SaltukSakura Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 331 Çözümler 3 21 Ocak 2021 #13 Geçiş süresi çok sıkıntılı olmuştu ilk geçtiğimde. 1 ayda anca gelmişti internetim ama hız konusunda çok iyi. 1 yıldır kullanıyorum.
Geçiş süresi çok sıkıntılı olmuştu ilk geçtiğimde. 1 ayda anca gelmişti internetim ama hız konusunda çok iyi. 1 yıldır kullanıyorum.
doruk1972 Femtopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #14 Alole dedi: Bence geçmeyin ben çok sorun yaşadım 1 ay bedava dediler 2 fatura birden kestiler müşteri hizmeti yok 1 hafta internet yoktu ama internet hızı iyiydi. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetleri sadece kendi fiberlerinde var ve kendi fiber hızları tüm isslere fark atıyor
Alole dedi: Bence geçmeyin ben çok sorun yaşadım 1 ay bedava dediler 2 fatura birden kestiler müşteri hizmeti yok 1 hafta internet yoktu ama internet hızı iyiydi. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetleri sadece kendi fiberlerinde var ve kendi fiber hızları tüm isslere fark atıyor