Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar TurkNet bana 1000 Mbps internet teklif ediyor sizce geçmeli miyim? Şu an ki internetim. Vodafone. 50 mbs
Arkadaşlar TurkNet bana 1000 Mbps internet teklif ediyor sizce geçmeli miyim? Şu an ki internetim. Vodafone. 50 mbs
mizushudesuyo Femtopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 30 23 Mayıs 2023 #2 TürkNet henüz kullanmadım ama müşteri hizmetleri harici, güzel olduğunu söylemişlerdi.
Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #3 mizushudesuyo dedi: TurkNet henüz kullanmadım ama müşteri hizmetleri harici, güzel olduğunu söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Tam verim verebilirim mi acaba hocam ya 1000 Mbps diyor tam 1000 Mbps veriyorsa geçerim.
mizushudesuyo dedi: TurkNet henüz kullanmadım ama müşteri hizmetleri harici, güzel olduğunu söylemişlerdi. Genişletmek için tıkla... Tam verim verebilirim mi acaba hocam ya 1000 Mbps diyor tam 1000 Mbps veriyorsa geçerim.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 833 Çözümler 4 23 Mayıs 2023 #4 250 TL 1Gbps ben kaçırmazdım.
mizushudesuyo Femtopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 30 23 Mayıs 2023 #5 Technopt Bağımlısı dedi: Tam verim verebilirim mi acaba hocam ya 1000 Mbps diyor tam 1000 Mbps veriyorsa geçerim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, alt yapıya göre değişiyor. Pek bir şey diyemem.
Technopt Bağımlısı dedi: Tam verim verebilirim mi acaba hocam ya 1000 Mbps diyor tam 1000 Mbps veriyorsa geçerim. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum, alt yapıya göre değişiyor. Pek bir şey diyemem.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #6 GigaFiber var ise geçilir.
Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #7 K Emre dedi: 250 TL 1Gbps ben kaçırmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle diyorsanız bi görüşüp geçmeyi planlarım teşekkürler. mizushudesuyo dedi: Bilmiyorum, altyapıya göre değişiyor. Pek bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Adres sorgulattığımda çıktı 1gbs zaten okulun hemen yanındayım fiber vardır galiba. (sinyal bozucu var!.
K Emre dedi: 250 TL 1Gbps ben kaçırmazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle diyorsanız bi görüşüp geçmeyi planlarım teşekkürler. mizushudesuyo dedi: Bilmiyorum, altyapıya göre değişiyor. Pek bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Adres sorgulattığımda çıktı 1gbs zaten okulun hemen yanındayım fiber vardır galiba. (sinyal bozucu var!.
mizushudesuyo Femtopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 30 23 Mayıs 2023 #8 Technopt Bağımlısı dedi: Hocam öyle diyorsanız bi görüşüp geçmeyi planlarım teşekkürler. Adres sorgulattığımda çıktı 1gbs zaten okulun hemen yanındayım fiber vardır galiba. Genişletmek için tıkla... Aslında, ben kaçırmazdım bu fırsatı. Size kalmış.
Technopt Bağımlısı dedi: Hocam öyle diyorsanız bi görüşüp geçmeyi planlarım teşekkürler. Adres sorgulattığımda çıktı 1gbs zaten okulun hemen yanındayım fiber vardır galiba. Genişletmek için tıkla... Aslında, ben kaçırmazdım bu fırsatı. Size kalmış.
Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #9 mizushudesuyo dedi: Aslında, ben kaçırmazdım bu fırsatı. Size kalmış. Genişletmek için tıkla... Sinyal bozucu internetimi kötü etkiler mi şimdide şüpheye kapıldım ya.
mizushudesuyo dedi: Aslında, ben kaçırmazdım bu fırsatı. Size kalmış. Genişletmek için tıkla... Sinyal bozucu internetimi kötü etkiler mi şimdide şüpheye kapıldım ya.
mizushudesuyo Femtopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 30 23 Mayıs 2023 #10 Technopt Bağımlısı dedi: Sinyal bozucu internetimi kötü etkiler mi şimdide şüpheye kapıldım ya. Genişletmek için tıkla... Gayet normal, hiç denemediğim için bilmiyorum. Ama denemekte fayda var, size kalmış yani.
Technopt Bağımlısı dedi: Sinyal bozucu internetimi kötü etkiler mi şimdide şüpheye kapıldım ya. Genişletmek için tıkla... Gayet normal, hiç denemediğim için bilmiyorum. Ama denemekte fayda var, size kalmış yani.