armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 23 Mayıs 2023 #11 Fiber ayrı, GigaFiber ayrı. Tekrar ara TurkNET'i, "GigaFiber altyapınız mı var?" de. Eğer varsa direkt geç.
Fiber ayrı, GigaFiber ayrı. Tekrar ara TurkNET'i, "GigaFiber altyapınız mı var?" de. Eğer varsa direkt geç.
Technopt Bağımlısı Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #12 armas dedi: Fiber ayrı, GigaFiber ayrı. Tekrar ara TurkNET'i, "GigaFiber altyapınız mı var?" de. Eğer varsa direkt geç. Genişletmek için tıkla... Arıyacaktım ama meşgul etmek istemedim bu site doğru söylüyordur turknetin Gigafiber altyapısı testi.
armas dedi: Fiber ayrı, GigaFiber ayrı. Tekrar ara TurkNET'i, "GigaFiber altyapınız mı var?" de. Eğer varsa direkt geç. Genişletmek için tıkla... Arıyacaktım ama meşgul etmek istemedim bu site doğru söylüyordur turknetin Gigafiber altyapısı testi.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 23 Mayıs 2023 #13 Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Çok arada bir 5G'si kopuyor. Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Bence de TurkNet'e geçmelisin.
Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Çok arada bir 5G'si kopuyor. Bir tek bende mi oluyor bilmiyorum. Onun dışında bir sorun yaşamadım. Bence de TurkNet'e geçmelisin.