TurkNet'e geçmeye değer mi?

Deysz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.
Şu anda Türk Telekom internet kullanıyorum internet hızı 16 Mbps 15.09.2022 itibari ile taahhüt sürem doluyor. Evde diğer odalarda çekmeme kopma gibi sorunlardan dolayı internet sağlayıcısını değiştirmeyi düşünüyorum. TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum, en son zamlardan sonra 169 TL olmuş. Şu anki faturam 89 TL ama yeni dönemde 120-130 TL civarında başlıyor. TurkNet'e geçmeye değer mi yoksa başka hangi internet sağlayıcısına geçebilirim?

Dosya Ekleri

• TURKNET HIZ.PNG
    27,6 KB · Görüntüleme: 70
En uygun fiyatlı TT altyapısı kullanan hangi sağlayıcı ise; ona geçin. Nede olsa TurkNet'te TT altyapısı kullanıyor, X Telekom'da.

ADSL kullanıyorsun 84 Mbps alman için VDSL modem almak gerekiyor ya da Türk Telekom'dan modemli paket al bir de 5 GHz özelliği olursa performans kaybı yaşamazsınız.

Netspeed kullanıyorum, öneririm. TurkNet'e göre daha uygun şu an.

Diğer odalardan çekmeme sorununu operatör değiştirerek çözemezsin. Ben Superonline kullanıyorum arka odalarda kullanabilmek için mecbur wifi güçlendirici cihaz kullanıyorum, o da idare ediyor tam çözüm değil.

Türknet tekrar zam yaptı. 169TL değil maalesef 179TL ayrıca o ücreti vereceğinize Türk Telekomda kalıp modem isteyebilirsiniz

Bu dönemde sakın bugünün fiyatlarına bakarak işlem gerçekleştirmeyin. Kısa süre içerisinde bütün internet sağlayıcılarına tekrar zam gelecek. Taahhütlü paketlere yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…