T tasarimci Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 493 24 Şubat 2021 #31 Ivar Lothbrok dedi: Sonra TurkNet'e geçtiğin için pişman olup tövbe edeceksin. Genişletmek için tıkla... Neden böyle düşünüyorsunuz? Açıklayabilir misiniz? Ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Ivar Lothbrok dedi: Sonra TurkNet'e geçtiğin için pişman olup tövbe edeceksin. Genişletmek için tıkla... Neden böyle düşünüyorsunuz? Açıklayabilir misiniz? Ben yaklaşık 9 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım.
Ivar Lothbrok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #32 Deli Azo dedi: Adam bilmiyor ki TurkNet'ten aldığı internetin aslında Türk Telekom altyapısını kullandığını Genişletmek için tıkla... Tüm yerel firmalar Türk Telekom altyapısı kullanır. Bunu bilmeyen mi var? MisafirTerliği34 dedi: Arkadaş TürkNet'e bayağı kızmış. Sonuçta altyapı ilgili sorunlar. Umarım daha da iyisini kullanır. Genişletmek için tıkla... Ayrıca size karşı da mahcup oldum. Kusura bakmayın.
Deli Azo dedi: Adam bilmiyor ki TurkNet'ten aldığı internetin aslında Türk Telekom altyapısını kullandığını Genişletmek için tıkla... Tüm yerel firmalar Türk Telekom altyapısı kullanır. Bunu bilmeyen mi var? MisafirTerliği34 dedi: Arkadaş TürkNet'e bayağı kızmış. Sonuçta altyapı ilgili sorunlar. Umarım daha da iyisini kullanır. Genişletmek için tıkla... Ayrıca size karşı da mahcup oldum. Kusura bakmayın.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.759 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #33 Ivar Lothbrok dedi: Tüm yerel firmalar Türk Telekom altyapısı kullanır. Bunu bilmeyen mi var? Ayrıca size karşı da mahcup oldum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Yanlış anlaşıldıysa siz kusura bakmayın.
Ivar Lothbrok dedi: Tüm yerel firmalar Türk Telekom altyapısı kullanır. Bunu bilmeyen mi var? Ayrıca size karşı da mahcup oldum. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Yanlış anlaşıldıysa siz kusura bakmayın.
Ivar Lothbrok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #34 MisafirTerliği34 dedi: Ne demek hocam. Yanlış anlaşıldıysa siz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çok olgun bir insansınız. İyi akşamlar dilerim.
MisafirTerliği34 dedi: Ne demek hocam. Yanlış anlaşıldıysa siz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Çok olgun bir insansınız. İyi akşamlar dilerim.