Soyadımı değiştirdim, ardından TurkNet'te kayıtlı isim-soy isim bilgilerimi güncellemek için destek kaydı oluşturdum. Destek kaydı oluştururken soyadımı değiştirdiğime dair vukuatlı nüfus kaydı gönderdim. İlle de kimlik resmimi istediklerini aksi takdirde işlem yapamadıklarını ilettiler.
Benim sorum şu, sürücü belgesinden konsolosluğa kadar devlet kurumlarının kabul ettiği belgeyi TurkNet hangi kullanım koşuluna veya hangi yasaya dayanarak kabul etmiyor? Ben ve referanslarım TurkNet'i severek kullanıyoruz fakat başka sağlayıcıya geçmek de lokasyonum gereği çok kolay, kullanıcıyı soğutan konulardan sakınmanızı tavsiye ediyorum.
Forumdaki TurkNet yetkililerinden aydınlatıcı yanıt bekliyorum.
İyi günler.
Güncelleme: "Daha önce eski kimliğinizi zaten verdiniz, şimdi işlem yapılmasını istiyorsanız yenisini de sisteme yüklemelisiniz , aksi halde işleminiz yapılmaz" gibisinden bir yanıt aldım. (KVKK dahilinde olma ihtimaline karşı tam metni yazamıyorum). Bunu hangi yasa veya düzenlemeye dayanarak bana dayattıklarını sordum ve yanıtsız kaldım. Sanırım bundan sonra Superonline müşterisiyim