TurkNet'e nasıl başvururum?

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar internet bağlatmaya karar verdim. Taahhütsüz bir paket arıyorum çok da pahalı olmayacak. Araştırma yaptığımda TurkNet'in 35 Mbps 85TL'ye veriyor 10 TL farkla 75 Mbps'ye çıkabiliyorum. Bende başvuru yapmak istiyorum. Sizce TurkNet iyi midir? Taahhütsüz başka uygun paketler varsa söyleyebilir misiniz? Bir de dayımda eski bir modem var ama o 35 Mbps hız verebilir mi bilmiyorum açıkcası bir de dandik olmayan çok da pahalı olmayan orta seviye F/P ürünü bir modem tavsiye edebilir misiniz? Teşekkürler.

Ben de 35 Mbps paketteyim ve genellikle 29-34 Mbps arası alıyorum. İstersen Jahrein'in bir kodu vardı onunla beraber 1 aylık bedava kullanabiliyorsun veya bir arkadaşın seni davet ederse hem sen hem o bedava kullanabilir 1 ay boyunca.

Hiç tavsiye etmiyorum kendi modemimizi kendimi almıştık 2 hafta kuruluma gelmediler.
Bizde vazgeçip Superonline'a başvurduk. Ertesi gün kuruluma geldiler.

Biri de ben.
Taahhütsüz başka hangi ISS'lere bakmalıyım?

Türk.net kullanıyorum ben memnunum. 1 ayda ücretsiz davet kodu verebilirim. Deneyip görmek lazım memnun olanlarda var olmayanlarda.

Türknet kullanan birisi olarak pek sorunum olmadı fakat olunca da müşteri hizmetlerine ulaşamadığım için sorunu çözmek bazen günler sürebiliyor. Şuanda Netspeed kullanıyorum ve yine tahattütsüz ayrıca siz 35mbps ye abone olacaksanız size netspeed i öneririm çünkü fiyat olarak daha uygun 76 TL. Abone olacaksanız da referans numaram ( B73LZC ) ile abone olursanız sevinirim. Yine de diğer forum arkadaşlarımızın düşüncelerini de almanı öneririm.

Sınırsız ve Taahhütsüz ADSL/VDSL/Fiber İnternet Paketleri - TurkNet TurkNet kullanılırmı tartışılır sorun yaşan var Türk Telekom kullanıyorum 22download 6 Upload'ım var 80 küsur ödüyorum karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…