TurkNet'e zam öncesi geçiş başvurusu yaptıktan sonra geçilmeli mi?

OceanDrive

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce TurkNet'e geçiş başvurusu yapmıştım. Onaylama son sürece kadar gelene kadar 139 TL'lik paket ücreti 169 TL oldu bildiğiniz gibi. Onaylamak için aradılar ben de doğal olarak sordum faturam 169 TL mi olacak onlar da hayır 139 olarak faturalandırmanız olacak dedi. Bunun bir garantisini veya 1-2 ay sonra 169 olarak "güncellenecek mi" dediğimde bir şey diyemediler. Millenicom 165 TL'lik paketteyim 1-2 ay sonra fatura 170 olacaksa geçmenin bir mantığını göremedim. Düşüncelerinizi alayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mileni de 165 liralık paket mı var?

Taahhütlü bir abonelik sistemi olmadığı için faturanız yükselirse aboneliğinizi iptal ettirebilirsiniz. Ancak beyan edilen tutarın üstüne çıkacaklarını sanmıyorum, TurkNet gerçekten abonelerine destek konusunda iyi sayılabilecek bir durumda. Mağdur edileceğinizi sanmam.

Olmayacaktır. 139ken sözleşmeyi imzaladıysan haziran ayına kadar 139 TL'den kullanacaksın.

Olmayacaktır. 139ken sözleşmeyi imzaladıysan haziran ayına kadar 139 TL'den kullanacaksın.
haziran 2023 degil mi? fiyat 169 olmadan önce eve gelip imza aldılar okumadım bile heralde 139 dur kağıttaki fiyat.gigafiber değil normal 100mbps fiber hat bu bildiğim kadarıyla 1 sene kampanyası sadece gigafiberdeydi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…