Cengi Zeptopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #1 Taşınacağımız sitede TurkNet'in 1gbit altyapısı yok bağlatmak için ne yapılır, ücretli mi? Şu an 65 Mbps altyapı.
Taşınacağımız sitede TurkNet'in 1gbit altyapısı yok bağlatmak için ne yapılır, ücretli mi? Şu an 65 Mbps altyapı.
E EBLERA Centipat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 85 Yer İstanbul 23 Şubat 2023 #2 Sen yapamazsın onlar yapabilir
B Batuhan Sönmez Yakar Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 84 Makaleler 1 23 Şubat 2023 #3 Cengi dedi: Taşınacağımız sitede TurkNet'in 1gbit altyapısı yok bağlatmak için ne yapılır, ücretli mi? Şu an 65 Mbps altyapı. Genişletmek için tıkla... Direk altyapıyı değiştirmeniz gerekiyor diye biliyorum kesin bilgi degil öyle biliyorum.
Cengi dedi: Taşınacağımız sitede TurkNet'in 1gbit altyapısı yok bağlatmak için ne yapılır, ücretli mi? Şu an 65 Mbps altyapı. Genişletmek için tıkla... Direk altyapıyı değiştirmeniz gerekiyor diye biliyorum kesin bilgi degil öyle biliyorum.