TurkNet'in veridiği modem (ZyXEL) Wi-Fi kopuyor

Makaleler
1
Yer
MG
TurkNet'e geçtim ve modem satın aldım (ZyXEL VMG3625-T50b) aldığım modemin güncellemesini yaptım ve 5GHz ve 2.4GHz Wi-Fi adını aynı yaptım fakat telefonla o da değiştirince Wi-Fi kopuyor tekrar bağlanmıyor. Arkadaşımda da aynı sorun var sanırım kronik bir problem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Her zaman derim. TurkNet kullanıcısı olduğunuzda ASUS marka modem kullanmalısınız. Dandik marka modem almayın! Kaliteli bir marka kullanın. Sebebini bilmiyorum ASUS ile çok iyi çalışıyor.

Her zaman derim. TurkNet kullanıcısı olduğunuzda ASUS marka modem kullanmalısınız. Dandik marka modem almayın! Kaliteli bir marka kullanın. Sebebini bilmiyorum ASUS ile çok iyi çalışıyor.

ASUS'un da bazı modemlerinde kronik sorunlar var. ISS ile alakası olduğunu zannetmiyorum ayrıca ZyXEL oldukça iyi bir marka bu modemi hem gigabit destekliyor hem de Dual bant fiyat performans olarak çok iyi gözüküyor ama illaki bu tarz problemler olabilir sonuçta üst seviye bir modem değil.

O markaya ait bir modemi TTNET bana sattı. Rezalet bir marka ne güncellemesi ne kendisi bir işe yaramaz. Tek anteni var. Yanında tek diş çekiyordu. ASUS AC68u kullanıyorum. Sorunum ortadan kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…