Şuradan sürücüyü tekrar kurun bakalım. Daha sonra @VIN ne dediyse onu tekrar yapın, eksik bir şey varsa da lütfen ekran görüntüsü ekleyin ki sorun nerde anlayabilelim.
Ben kadledensde aynı konudan ikikere açtım diye susturuldum sanırım yeni açtım bu hesabı. Yaptımda bir şey değişmedi 2. görselde 100m/full yazıyor acaba onlamı ilgili WAN da 1000m/full yazıyor oraya taksam düzelirmiki tüm LAN deliklerini denedim
Modemde 100 Mbps yazıyor. LAN 4 portu senin bilgisayarın. WAN portu ONT'den gelen internet, onu çıkaramazsın.
İlk resimde, senin seçtiğinin 2 yukarısında Gigabit'i Power Saving Otomatik vs. bir şey yazıyor oraya gelir misin bi? Eğer güç tasarrufu ile alakalı bir şeyse onu da kapatman faydalı olur.
Birebir aynı sorunu yaşıyordum. Bugün yeni kablo siparişi verip az önce sorunu çözdüm. Kabloyuda iade edeceğim. Ağ bağdaştırıcı özelliklerinde birçok enerji tasarrufu ayarları var. Hepsini disable yapın sorun çözülüyor. Tam olarak hangisi bunu sağladı bilmiyorum ama yeşil Ethernet diye bir seçenekte var. Onu da kapatın büyük ihtimalle enerji tasarrufu ile alakalı bir şey.
Birebir aynı sorunu yaşıyordum. Bugün yeni kablo siparişi verip az önce sorunu çözdüm. Kabloyuda iade edeceğim. Ağ bağdaştırıcı özelliklerinde birçok enerji tasarrufu ayarları var. Hepsini disable yapın sorun çözülüyor. Tam olarak hangisi bunu sağladı bilmiyorum ama yeşil Ethernet diye bir seçenekte var. Onu da kapatın büyük ihtimalle enerji tasarrufu ile alakalı bir şey.
Kablo ile alakası yok TurkNet kasıtlı olarak yapıyor sürekli kullandığım kablo hiçbir sorunu yoktu bu aralar çok olmaya başladı yazdığım destek kayıtında düzeltmişler bakalım yine yaşanırsa yazıcam.