TurkNet'te 1000 Mbps'ye nasıl geçilir?

SonicWave

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba binamızın içine TurkNet 1000 Mbps fiber kutusu yerleştirildi ancak internet altyapısı sorguladığımda hala 75 gözüküyor.
Ne zaman 1000 Mbps'ye geçebilirim yani ne zaman aktif edilir fiber süreç nasıl işliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Fiyatı ne kadarmış?

Aradım ama 75 için bilgi veriyorlar (169.90) arkadaşım da da var 1000 Mbps o 135 veya 145 ödüyor.
Aradaki fiyat farkı neden böyle bilmiyorum.

Aradaki fiyat farkının sebebi 1000 Mbps kullananlar TurkNet'in kendi altyapısını kullanıyor, bu yüzden TurkNet daha ucuza hizmet veriyor.

Aktifleştirildiğinde 1000 mbps gözükür ve başvurabilirsiniz. Türknet kendi altyapısını kullandığı için 140 TL'ye veriyor. Türk Telekom altyapısında ise 100 mpbs'e kadar 170 TL.

Merhaba, planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor. Bu nedenle size net bir tarih veremiyorum. Planlanan bölgelerde altyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir

Pekala çok sağ olun teşekkür ederim hem size hem forumdaki arkadaşlarıma.

Ankara'ya da gelecek misinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…