TurkNet'te 70 Mbps internette hız düşüyor

Quattro

Hectopat
Altyapı 70 Mbps. Ben 70 Mbps kullanıyorum. 1 aydır 15-20 arasında geziyor. Az önce modemimi değiştirdim acaba sorun modemdemi diye hala aynı. 3 tane Ethernet kablosu değiştirdim hala aynı. 2 tane binadan modeme gelen DSL kablosu değiştirdim aynı. Artık modemi ortadan 2'ye böleceğim. TurkNet'e mesaj bırakıyorum düzelttik diyorlar sonuç aynı. 2 tane modem değiştirdim 3 tane Ethernet kablosu değiştirdim 2 tane DSL kablosu değiştirdim daha ne yapayım? Bu sorun neden kaynaklı 70 alyapı 15 alıyorum kablolu bir şekilde bu arada Wi-Fi 15.

Hocam bunların hepsi aynı. Sitelere iyi internet veriyorlar fiber yada 1000 mbps olanlar falan. Hepsi aynı yani türkiye kalitesi.

Hocam bunların hepsi aynı. Sitelere iyi internet veriyorlar fiber ya da 1000 Mbps olanlar falan. Hepsi aynı yani Türkiye kalitesi.

Kral tamamda ben ilk zamanlar 40-45'i zor da olsa nadiren diyelim sürekli değil yine de 40-45 alıyordum şimdi iyice öldü 15 ne 15 almamam gerekiyor

Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…