TurkNet'te altyapı çalışmasından dolayı internet yok

MrHakki

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar. TurkNet kullanıyorum ve son günlerde internet gidiyor. Aslında gitmiyor inanılmaz yavaşlıyor hiçbir şey açılmıyor. Ama gittiği de oluyor. TurkNet'i aradım bana "Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorsunuz. Uzun süreli altyapı çalışması varmış. Sizi 1.porttan 2.porta taşımışlar bu yüzden hızınız %45e düşmüş. 1.porta geçmek istiyorsaniz Türk Telekom'a geçmeniz gerek." dediler. Söylenilene göre çalışma 1 Aralıkta başlamış. Ne zaman biter dediğimde tarih vermediler uzun süreli dediler. Bu durum normal mi dostlar? Çalışma var diye %45 düştüyse en azından bir şeyler yapabiliyor olmam lazım internet yok bildiğin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eğer fiber altyapı kullanmıyorsanız bir nebze doğru söylüyorlar VDSL altyapısı neredeyse tüm hizmet sağlayıcıları için aynıdır yani fiber olmadığı sürece Türk Telekom altyapısını kullanacaksınız sorun sadece sizde yoktur bence vodofone Turkcell kullanan komşularınıza sorup onlardanda bilgi alabilirsiniz.

fiber kullanıyorum hocam 1000mbps

Anladım hocam galiba fiberide Türk Telekom altyapısından sağlıyorlar normalde kendileri muhatap olması lazım.

Anladım hocam galiba fiberide Türk Telekom altyapısından sağlıyorlar normalde kendileri muhatap olması lazım.
altyapı çalışması olur sknti yok eyvallah ama internet yok direkt. Ne yapabilirim hocam çözmek için? turknet müşteri hizmetleri "türk telekoma geçmelisiniz" dedi de geçmek istemiyorum. Türk telekomu arasam yardımcı olurlar mı?

Yani arayıp bilgi alabilirsiniz belki talebiniz doğrultusunda portunuzu eski yerine alırlar düzelir.

arkadaşlar türk telekom müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri numarası istediğinden konuşma yapamıyorum. Türkneti tekrar arasam ve "para ödüyoruz sirf altyapi çalışması var diye internetsiz mi kalacağım? boşuna para mi ödeyeceğim?" desem yardımcı olurlar mı?
cayma bedeli ödemeden türk telekoma geçmelisiniz demeleri çok saçma geldi bana

Yani itiraz etmek en doğal hakkınız şahsen bana yapsalar kesinlikle itiraz ederdim sizde itiraz edin.

Yani itiraz etmek en doğal hakkınız şahsen bana yapsalar kesinlikle itiraz ederdim sizde itiraz edin.
hocam itiraz ederim de türknet doğru söylüyorsa ve gerçekten ellerinden bir şey gelmiyorsa onlara itiraz etmem. Hani bilsem bu durumdan %100 türknet sorumlu, o zaman itiraz ederim deli gibi

@seyfo1 Hocam az önce ablam yazdı bana. Dediğine göre bi numara aramış ve internetten kontrol etmiş. Türkneti bozuyorlarmış bilerek arıza oluşturup. Başka internete geçelim diye bunu yapıyorlarmış. Ki konuştuğum kadının bana "uzun süreli çalışma görünüyor" deyip sorunumu çözmeye çalışmadan "cayma bedeli ödemeden türk telekoma geçmelisiniz" demesinden sonra bu olay doğru gibi geliyor.

Son düzenleme:
Olabilir yani o zaman tekrar arayın yapabilecek bir şeyleri var mı eğer yoksa mecburen internetinizi değiştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…