ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #11 Einstein dedi: Drop giriyor oyunla alakalı sisteminde yetersiz sanırım biraz ama drop giriyor. Genişletmek için tıkla... i3 5005U 940M 12 GB RAM var. Oyunum kasıyordu ama drop girmiyordu çok fazla. Şimdi oynatmıyor artık.
Einstein dedi: Drop giriyor oyunla alakalı sisteminde yetersiz sanırım biraz ama drop giriyor. Genişletmek için tıkla... i3 5005U 940M 12 GB RAM var. Oyunum kasıyordu ama drop girmiyordu çok fazla. Şimdi oynatmıyor artık.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #12 Sistemjn yetmiyor hocam ondan drop giriyor hddmi var ssdmi.
ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #13 Einstein dedi: Sistemjn yetmiyor hocam ondan drop giriyor hddmi var ssdmi. Genişletmek için tıkla... HDD'ye kurulu CS2.
Einstein dedi: Sistemjn yetmiyor hocam ondan drop giriyor hddmi var ssdmi. Genişletmek için tıkla... HDD'ye kurulu CS2.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #14 HD'den yapıyor büyük ihtimalle SSD alırsan çözülür sorun internetle alakalı değil.
ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #15 Einstein dedi: HD'den yapıyor büyük ihtimalle SSD alırsan çözülür sorun internetle alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün önce böyle değildi neden şimdi böyle oldu.
Einstein dedi: HD'den yapıyor büyük ihtimalle SSD alırsan çözülür sorun internetle alakalı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün önce böyle değildi neden şimdi böyle oldu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #16 Bilmiyorum hocam ama HDD kaynaklı diye düşünüyorum.
normalbiradam456 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 2.424 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Laptop CPU: Ryzen 5 7535HS RAM: 16 GB Disk: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #17 ByLeaD dedi: CS2'ye ilk zamanlarda ilk internet bağlattığım zamanlarda bir sorun yoktu. Gayet iyi oynatıyordu. Şimdi aşırı ping geliyor bir anda oynatmıyor. Birisi yardımcı olursa sevinirim. (TurkNet kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... MS düşükte Loss mu yüksek? Yoksa MS mi yüksek? Eğer birincisi ise oyunda sıkıntı var. İlkini baya bir kişide gördüm.
ByLeaD dedi: CS2'ye ilk zamanlarda ilk internet bağlattığım zamanlarda bir sorun yoktu. Gayet iyi oynatıyordu. Şimdi aşırı ping geliyor bir anda oynatmıyor. Birisi yardımcı olursa sevinirim. (TurkNet kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... MS düşükte Loss mu yüksek? Yoksa MS mi yüksek? Eğer birincisi ise oyunda sıkıntı var. İlkini baya bir kişide gördüm.
ByLeaD Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #18 normalbiradam456 dedi: Ms düşükte loss mu yüksek? Yoksa ms mi yüksek? Eğer birincisi ise oyunda sıkıntı var. İlkini bayağı bir kişide gördüm. Genişletmek için tıkla... Ms yükseliyor oynarken önemli yerlerde.
normalbiradam456 dedi: Ms düşükte loss mu yüksek? Yoksa ms mi yüksek? Eğer birincisi ise oyunda sıkıntı var. İlkini bayağı bir kişide gördüm. Genişletmek için tıkla... Ms yükseliyor oynarken önemli yerlerde.