C ChampionN Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 87 15 Ekim 2025 #1 TurkNet'te 2 aydır 20-25 defa internet gitti, sürekli bir arıza var. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum, geçilir mi?
TurkNet'te 2 aydır 20-25 defa internet gitti, sürekli bir arıza var. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum, geçilir mi?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.462 Makaleler 5 Çözümler 310 15 Ekim 2025 #2 ChampionN dedi: TurkNet'te 2 aydır 20-25 defa internet gitti, sürekli bir arıza var. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum, geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Superonline geçmenizi tavsiye etmem. Altyapı Türk Telekom VDSL altyapısıysa internet hızınızı kaldırmıyor olabilir. Düşürmeyi deneyebilirsiniz.
ChampionN dedi: TurkNet'te 2 aydır 20-25 defa internet gitti, sürekli bir arıza var. Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum, geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Superonline geçmenizi tavsiye etmem. Altyapı Türk Telekom VDSL altyapısıysa internet hızınızı kaldırmıyor olabilir. Düşürmeyi deneyebilirsiniz.
C ChampionN Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 87 15 Ekim 2025 #3 Rona dedi: Superonline geçmenizi tavsiye etmem. Altyapı Türk Telekom VDSL altyapısıysa internet hızınızı kaldırmıyor olabilir. Düşürmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un merkezinde bu ay 5 gün internet gelmedi onun üstüne 2 gün internet komple gitti şimdi yine gitti hep genel arıza diye oyaliyorlar interneti degismek zorundayim hangisini önerirsiniz.
Rona dedi: Superonline geçmenizi tavsiye etmem. Altyapı Türk Telekom VDSL altyapısıysa internet hızınızı kaldırmıyor olabilir. Düşürmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İstanbul'un merkezinde bu ay 5 gün internet gelmedi onun üstüne 2 gün internet komple gitti şimdi yine gitti hep genel arıza diye oyaliyorlar interneti degismek zorundayim hangisini önerirsiniz.