valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bildiğiniz gibi Netspeed öldü, yarına kadar düzelmezse TurkNet başvurusu yapacağım. Şimdiye kadar Netspeed de Google DNS ile Discord'a vs girebiliyordum. Bu TurkNet'te işe yarıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Netspeed öldü, yarına kadar düzelmezse TurkNet başvurusu yapacağım. Şimdiye kadar Netspeed de Google DNS ile Discord'a vs girebiliyordum. Bu TurkNet'te işe yarıyor mu?
K kerem922 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 505 Çözümler 7 26 Haziran 2025 #2 Evet, ben modem üzerinden ayarlayıp kullanıyorum şuanda.
valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 kerem922 dedi: Evet, ben modem üzerinden ayarlayıp kullanıyorum şuanda. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar üzerinden ayarlarım muhtemelen. Hangisi işe yarıyor acaba Google DNS mi?
kerem922 dedi: Evet, ben modem üzerinden ayarlayıp kullanıyorum şuanda. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayar üzerinden ayarlarım muhtemelen. Hangisi işe yarıyor acaba Google DNS mi?
K kerem922 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 505 Çözümler 7 26 Haziran 2025 #4 valerion dedi: Ben bilgisayar üzerinden ayarlarım muhtemelen. Hangisi işe yarıyor acaba Google DNS mi? Genişletmek için tıkla... Cloudflare DNS iş görüyor hocam.
valerion dedi: Ben bilgisayar üzerinden ayarlarım muhtemelen. Hangisi işe yarıyor acaba Google DNS mi? Genişletmek için tıkla... Cloudflare DNS iş görüyor hocam.