TurkNet'te düşük hız almak

BayGörkem

Hectopat
Yer
İstanbul
2 gün önce TurkNet'ten internet almaya başladım. Özgür İletişim Paketi'ni kullanmaktayım. 1 gün içinde en az 10 kere
Speedtest by Ookla'dan hız testi yaptım. Değerlerim hep 49 Mbps ile 54 Mbps arasında çıktı. Kurulum için gelen adam altyapımın 75 Mbps'i desteklediğini ve modemimin de alabileceği en yüksek hız 88 Mbps olduğunu söyledi. Buna rağmen bir türlü 60 bile göremedim. Teknik destek ekibine sorunu belirttim, düzeldi dediler ama sadece hız daha istikrarlı gelmeye başladı, o kadar. Ben bu interneti nasıl 70 Mbps'e yükseltebilirim? Bir de TurkNet'in hız testinde değerlerim neden Speedtest by Ookla'dan daha yüksek çıkıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüzünüzden hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz? Hız testleri farklı sunuculara bağlanabildiği için sonuçlar farklı çıkabilir.

Bende de aynısı binaya kadar kablolar büyük ihtimalle 75 ama bina içi eski ondan olabilir.

Buradan deneyin bir.

Sorununuz binanın kendi altyapısından kaynaklanıyor olabilir. Bende de normalde fiber olmasına rağmen bina içi kablolardan dolayı daha düşük hız alıyorum. Kesin budur diyemem, ama olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…