TurkNet'te ilk günden "LOS" ışığı yanıyor

ucan_sabri

Hectopat
Dün kurulum yapıldı ekip gittikten sonra oyun indireyim dedim 10dk ya sürdü ya sürmedi los ışığı kırmızı yanmaya başladı. Müşteri hizmetlerini aradım kablouyu bastırın vs dedi ama düzelmedi. Bana kalırsa sorun jaklarda çünkü pek güzel takılmamıştı gibi. İçindeki yün gibi şeyi kesmediler dahi dışarıdan kötü görünüme sahipti. Uygulamadan destek talebi açtım ama dönüş olmadı. Tahmini olarak ne zaman eve gelirler? İlk günden bunu yaşamam cidden üzdü. Destek numarası: 57753390 @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hattınızda yaşanan sorun için saha ekiplerine bilgi verdik. Ekipler adrese gelerek kontrol sağlayacaklar.

Merhaba, hattınızda yaşanan sorun için saha ekiplerine bilgi verdik. Ekipler adrese gelerek kontrol sağlayacaklar.
Gün içinde gelmeleri mümkün mü veya en kötü belirli bir gün verme şansınız var mı? Ona göre planlarımı yapacağım. İlginiz için teşekkürler bu arada

Sorunum bugün cozulmus. Aysegul hanima, TurkNet'in forumundaki alperenaticiya ve Destek ekibindeki Seref beye ilgileri icin teşekkürler.

Saha ekibi evime gelip o yeşil kısmı değiştirmişler, tabi annemin demesine göre böyle. Belki daha detaylı işlem yapılmıştır.
Merhaba, kontrol ettiğimde hattınızda tekrardan sorun yaşanmış ancak hattı sağlama almaları için saha ekiplerini tekrardan yönlendirdik.

Merhaba, kontrol ettiğimde hattınızda tekrardan sorun yaşanmış ancak hattı sağlama almaları için saha ekiplerini tekrardan yönlendirdik.

Evime gelen saha ekibi (kurulum için) sanırım taşeron firmaydı. Çektikleri kablo çok gergin geliyor pay yok fazla. 5-10 cm fazlalik vardı masadan sarkıyordu duzenleyeyim dedim gitti . Soket oynamadı dahi nasıl oldu anlamış değilim. Bu kadar hassas olması anormal gibi. İlk fiber deneyimim ve kabloya dokunmaya korkar oldum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…