TurkNet'te Instagram'da story atılmıyor

duxtill

Picopat
Daha fazla  
Evde TurkNet internet kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ama Instagram'da sadece benim telefonumda internet sorunu var, story atıyorum gitmiyor, kardeşim normalde yapabiliyor ben yapamıyorum alt komşuya bağlandım onda Instagram kusursuz çalışıyor bir benim telefonda bizim Wi-Fi bağlanınca olmuyor. Nasıl çözeriz yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük fiyatla hizmet sunanlar ortak ip kullanıyor senle 100 kişinin ip si aynı onlar instagramdan ban yiyince sende yiyorsun oyunlardada geçerli

Merhaba, şu anda yaşamış olduğunuz sorun devam ediyor mu?

Evet devam etmekte Instagram dışında Spotify, Papara gibi sanal banka uygulamaları ve TurkNet'in kendi uygulamasıda çalışmamakta fakat WhatsApp, Snapchat gibi uygulamaları kullanabiliyoruz.
Online işlem merkezinde sorun buunmuyor, destek kaydı açarak sayfa erişim sorunu için uzman ekiplerimize bilgi vemenizi rica ederim.

Online işlem merkezinde sorun bulumuyor, destek kaydı açarak sayfa erişim sorunu için uzman ekiplerimize bilgi vemenizi rica ederim.

Ayşegül hanım 2 defa destek kaydı oluşturdum ilkinde TurkNet'ten sadece 1 mesaj geldi modeminizi resetledik sorun düzeltildi dedi, ben modemi öncesinde resetlememe rağmen sorunun olduğunu söylemiştim ama ne sorun düzeldü ve de hiçbir şeye yaramadı bu sorunun %101 IP adresi ile alakalı olduğunuda belirtmiştim düzeltin artık şu sorunu bir bilirkişiden bir miktar kullanıcınıza aynı IP adresini verdiğinizi ve birinin engel yemesi sonucu diğerlerininde bu durumdan etkilendiğini duydum, doğru mu veya yanlış mı bilemem ama internetimi düzeltin artık.
Aboneliğim Fatma gümüş adına.

Destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız?

Aynı sorun benim diğer TurkNet internetimde de mevcuttu. Instagram, Yemeksepeti ve birkaç uygulama daha vardı. Wi-Fi ile girmeye çalışınca girmiyordu. Normal telefon internetinden girebiliyordum. Destek kaydı açtıktan sonra kontroller yapıldı ve nasıl olduysa IP V6 ataması yapılmış denildi ve bunu sildiklerini söylediler. Sonradan düzelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…