TurkNet'te ping çıkıyor

Mers

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet'e geçeli 5 gün oldu 5 gündür kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yasamadım Valorant oynuyordum ve sabit ping oynuyordum sonra bir anda internet sürekli 17'den 180'e çıkmaya basladı sorun tek maçlıktır diye aldırış etmedim fakat sonra CS:GO girdim CS de de bir anlık pingler çıkmaya basladı Speedtest yaptığımda değerlerim normaldi CMD komutundan pingimi sorguladım ve böyle bir şey çıktı modemim Keenetic Extra DSL.

İnternete kablolu bağlanıyorum.

Dosya Ekleri

• image.png
    3,4 KB · Görüntüleme: 69
Ping çıkmıyor paket kaybınız var aslında aynı şeyler nerdeyse ama neyse. Bu genellikle geçici bir durumdur modemi resleyin olmaz ise sabit bir DNS kullanın 1.1.1.1 gibi.

Böyle bir ayar var internet hızım Max 80 oluyor.

Ping çıkmıyor paket kaybınız var. Bu genellikle geçici bir durumdur modemi resleyin olmaz ise sabit bir DNS kullanın 1.1.1.1 gibi.

Valorant'ta paket kaybı yüzde 0 gözüküyordu sadece bu gecelik midir?

Eki Görüntüle 1607094

Böyle bir ayar var internet hızım Max 80 oluyor.

Valorant'ta paket kaybı yüzde 0 gözüküyordu sadece bu gecelik midir?
Genellike geçici oluyor modemi restlediğinizde ya da belirli bir zaman geçince düzeliyor. Yarına kadar bekleyin sorun devam ederse DNS değiştirebilirsiniz.

Genellike geçici oluyor modemi restlediğinizde ya da belirli bir zaman geçince düzeliyor. Yarına kadar bekleyin sorun devam ederse DNS değiştirebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ♥

Bu arada modemi yeniden başlattım oyuna girdim arkadasıma tekrardan yayın açtım yine ping girdi yayını kapatınca ping gitti ayrıca hala paket kaybım var sabaha düzelmezse DNS düzelteceğim olmadı müşteri hizmetlerini arıcam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…