Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 18 Haziran 2022 #1 Merhaba. Evimde TurkNet'in getirmiş olduğu eve kadar fiber internet hizmeti var fakat verdikleri modemden memnun değilim. Yukarıda söylediğim modemi ana modemim olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
Merhaba. Evimde TurkNet'in getirmiş olduğu eve kadar fiber internet hizmeti var fakat verdikleri modemden memnun değilim. Yukarıda söylediğim modemi ana modemim olarak kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.006 Makaleler 9 Çözümler 1.064 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 18 Haziran 2022 #2 GPON kutusundan çıkan kabloyu modemin girişine takmanız yeterli olacaktır. Arayüzden ayarlar yapmanız gerekebilir. Artı 0 Eksi
GPON kutusundan çıkan kabloyu modemin girişine takmanız yeterli olacaktır. Arayüzden ayarlar yapmanız gerekebilir.
KS KS Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 19 Haziran 2022 #3 Astiva dedi: GPON kutusundan çıkan kabloyu modemin girişine takmanız yeterli olacaktır. Arayüzden ayarlar yapmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... O işlemi denedim hocam fakat olmadı modem arayüzünden Mac klon bile denedim fakat olmadı cihazın tamamen MAC adresini nasıl değiştirebilirim? Artı 0 Eksi
Astiva dedi: GPON kutusundan çıkan kabloyu modemin girişine takmanız yeterli olacaktır. Arayüzden ayarlar yapmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... O işlemi denedim hocam fakat olmadı modem arayüzünden Mac klon bile denedim fakat olmadı cihazın tamamen MAC adresini nasıl değiştirebilirim?