Turknet'te yalın internet var mı?

Daha fazla  
Turknet'te yalın internet var mı? Ev telefonumuz yok ve şu an TTNet yalın internet kullanıyorum. Turknet'e geçmeyi düşünüyorum. Turknet'te yalın internet var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu kullanmazsınız olur biter. Onun dışında opsiyon yok diye biliyorum.
Hızı sorgulayıp geçmek en mantıklısı gibi duruyor. Ben de geçmeyi düşünüyorum.

Var ben kullanıyorum. Onlar size yine bir numara atıyorlar ama açtırıp açtırmamak size kalmış.

Yani telefonu falan fazladan ek ücret olmadan gelip onlar kuruyorsa herhangi bir sıkıntı yok o da kabulümdür.

Ayrıca bu Türknet neden bu kadar ucuz acaba bir sorun çıkarmasınlar sonra ? :D

1000 dk konuşma veriyorlar. Türknet tarafından ek ücret olacağını sanmam kurulum ücreti alıyorlar onun içine dahildir bence ama sıfırdan kurulum yapılacaksa telefon için ayrıyetten Türk Telekoma bir ücret ödenmesi gerekiyor. Bunun harici ucuz olmasının sebeplerinden birisi bayii mantığı olmadığı için giderleri de az tabi. Bana kalırsa yapılacak en iyi seçim ama altyapı sorgunuzu yapın.

Netspeed ne kadar güvenilirdir ? ben ilk defa duyuyorum.

Türknet'ten çok daha güvenlidir, ttnet alt yapısını kullanıyorlar. Araştırabilirsin.

Dosya Ekleri

• 222.jpg
    222.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 147
Size verilen sabit hattı kullanmazsınız olur biter, sabit telefon için size verilen 1000dk aşmadıkça fazla ücret ödemezsiniz.

TurkNet neden bu kadar ucuz sorusuna cevap vermek daha zor. Gerçi daha kolay, saha dolapları yok, TT gibi büyük bayileri veya müdürlükleri yok vs. gibi bir çok örnek verilebilir.

YAPA denilen sistemde kablo direk santral binasında bulunan TurkNet'in cihazına girdiği için çok ucuza geliyor, veri maliyeti TurkNet için ucuz oluyor, fakat VAE sisteminde trafik teslim noktasından sonra TurkNet'e geçtiği için haliyle fiyatı uygun tutmak adına 35Mbps'e kadar 65₺ daha yüksek hızları almak için ise fazladan 15₺ talep ediyorlar.

Müşteri hizmetleri senin için önemli ise Netspeed veya Oris Telekom'a bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı