TurkNet'ten aradığını iddia eden numaralar

Makaleler
1
Daha fazla  
Dün akşam TurkNet'e geçiş talebi verdim ve bu sabah beni 0216 ile başlayan numaralar aramaya başladı.
Daha önce de TurkNet kullanırken 2019-20 civarı da bu numaralar arıyorlardı. (aynı numaralar değil benzer numaralar) Digitürk cart curt saçmalıyorlardi. Her neyse dediğim gibi TurkNet'e geçiş talebini verdim ve bugün iki ayrı numara tarafından arandım. İki numara da benim kişisel bilgilerime Isim, soy isim, adresim, hangi paketi ve hizmeti aldığım bilgilerine sahiplerdi.
TurkNet'ten aradığını söyleyince, resmi konuşunca ben de konuştum ve devam ettim tabii bana sahte bir kurye randevusu ayarladı. Cuma günü ekibimiz gelir dedi. Yani TurkNet'in kurulum sürecine aşinalar. Sonrasında dedi BTK zamlarindan etkilenmemek ve Digitürk hizmetine artı TurkNet hizmetinizi 1 yıl sabit 99 TL sabit fiyattan kullanmak için size özel bir kampanyamız mevcut onay verirseniz sizi bu pakete geçirelim dedi. Tabii ki o anda TurkNet'in Digitürk vs satmadigini bildiğim için hanfendiye sevgi sözcüklerim ile telefonu kapattım. Her neyse ben olaya hakimim dolandırılmadim fakat dalgın veya olayı bilmeyen birisi çok kolay onay verebilirdi. Elemanlar harbiden çalışmış bu işe. Sonrasında başka bir numara tekrar aradı 30 dakika önce falan bu sefer bir erkek vardı ona da birkaç sevgi sözcüğü ilettim ve dolandirici olduklarını yüzlerine karşı söyledim ve telefonu yüzüme kapattı. Tekrar aradım ama beni engellemişti . @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Şimdi akıllara doğal olarak iki şık geliyor
Ya TurkNet olarak sizde devasa bir açık var artık site kaynaklıdır ya da başka bir şey kaynaklıdır bilinmez var ki benim her türlü bilgime erişmiş bu insanlar. Ya da TurkNet desteğe ticket attığım numara ile hukuki süreçte olduklarını söylediler. Dolandirici olduklarını söylediler ki zaten biliyorum. Olayı araştırdım ve 6 aydır bu sorunun devam ettiğini gördüm. Dediğiniz gibi hukuki bir süreç devam ediyorsa üstüne dusmenizi ve süreci sıkılaştırmanızı öneririm. Bu artık markanıza leke sürdürebilecek seviyede bir olay. Şöyle de görsel ekleyeyim.

Ortadaki numara aradı ve yarın müsait olup olmadığımı sordu kurye için başka bir şey demedi bu sanırım TurkNet'in kendi numarasiydi yani umarım öyledir onu da araştıracağım birazdan. Yarına randevu verdi kuryeye. Diğer iki numara bahsettiğim dolandirici numaralar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, evet 0850288 ile başlayan blok numaralar bize ait ancak diğer numaraların TurkNet ile ilgisi bulunmuyor. Bu konu yasal süreç ile takip ediliyor.

Digitürk cart curt saçmalıyorlardı.

Evet sürekli yok Digitürk kampanyası yok şu bu vs. saçma sapan zırvalıyorlardı.
Geçen gün aradılar yine benzer bir numara yok paketinizin süresi bitiyor, yeni pakete geçireceğiz falan. İnanmayın sakın bunlara, bazıları çok inandırıcı konuşuyor cidden.

@Olga666 Yok zaten dediğim gibi ben böyle numaraları yemem beni şaşırtan olay bu insanların hakkımda bu kadar bilgiye ulaşmış olması. Doğal olarak bu da Türknet'te bir data açığı olduğuna işaret ben böyle yorumluyorum, olay ne yazık ki sadece dolandırıcıları fişlemekle bitmesi gereken bir olay değil onu ortadan kaldırırsın başkası çıkar. Derine bu verilerin nasıl çalındığına, sızdırıldığına bakılması lazım.

Merhaba, sizi anlıyorum ancak biz TurkNet olarak müşterilerimiz bilgilierini asla 3. şahıslar ile paylaşmıyoruz. İletmiş olduğum gibi, bu durum yasal süreç üzerinden takip edilmektedir. 0850 288 ve 212 703 ile başlayan blok numaralara bize ait, diğer aramalara itibar etmemenizi rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…