Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Dizüstü: AMD Ryzen 7 7840HS-RTX4050-2x16 5600 MHz 32 GB RAM-SK Hynix 1 TB SSD 7/7 GB
 Masaüstü: AMD Ryzen 3 3200G-Gigabyte A320M-S2H-GeIL 2x8 3200 MHz RAM-GeIL 256 GB SSD 550/490 MB
Hocalarım selam, TurkNet'in fiyatlarını 700 TL'ye çıkartmasıyla beraber TT altyapısında Fiber 100 Mbps olarak kullandığım paketin artık fiyatına değmeyeceğini düşünerek binamızda AtlantisNet'in yaklaşık bir sene önce getirdiği fiber kutusu sayesinde 1 Gbps internete geçmek istiyorum.
Geçmek istiyorum aslında ama bana TurkNet'in bazı oyun sunucularıyla doğrudan kurduğu peering özelliğinden yaranamayacağım aklıma geldi. Bildiğiniz üzere peering; direkt aracı sunucu olmadan oyun sunucularına daha düşük bir pingle bağlanmamızı sağlıyor.
Riot İstanbul sunucularında 3 ping alıyorum genelde, acaba AtlantisNet'te bu artar mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Geçmek istiyorum aslında ama bana TurkNet'in bazı oyun sunucularıyla doğrudan kurduğu peering özelliğinden yaranamayacağım aklıma geldi. Bildiğiniz üzere peering; direkt aracı sunucu olmadan oyun sunucularına daha düşük bir pingle bağlanmamızı sağlıyor.
Riot İstanbul sunucularında 3 ping alıyorum genelde, acaba AtlantisNet'te bu artar mı? Düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.