TurkNet'ten başka ISS'ye geçmeye değer mi?

Merhabalar Hala Turknet kullanıyorum. Ping değerlerim şu şekilde:

Ping statistics for 146.66.155.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 44ms, Maximum = 45ms, Average = 44ms

Sonuçlar için teşekkürler. Peki oyunlarda anlık yavaşlamalar, paket kaybı gibi sorunlar hiç oluyor mu? 1 saatlik oyun süremde en az 7-8 kez paket kaybı yaşıyorum yüksek ping sorununun yanında canımı sıkan sorunlardan birisi de bu.

Ben online pek oynamadığım için açıkçası bilmiyorum. Denememi isterseniz deneyebilirim. pubg falan yüklüydü. Paket kaybı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?

Ben online pek oynamadığım için açıkçası bilmiyorum. Denememi isterseniz deneyebilirim. pubg falan yüklüydü. Paket kaybı olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
Rocket League oyununda yaşıyorum çoğunlukla paket kaybını, sağ üst köşede uyarı çıkıyor. Counter Strike 2, Valorant gibi rekabetçi oyunlarda da anlık olarak 80 olan ping 160 gibi değerlere fırlıyor ve üstte uyarı çıkıyor. Her zaman olmaması aslında daha büyük bir sıkıntı, desteğe durumu anlatamıyorum kontrol sağladıklarında internet iyi gözüküyor. Bu ping yükselmeleri oyunda anlık olarak önemli yerlerde oluyor sonra tekrar düzeliyor. Herhangi bir rekabetçi oyunda 1 saatlik deneyimde ping değerinde gözle görülür bir artış yoksa sıkıntı yok demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…