TurkNet'ten başka operatör önerisi

Evde TurkNet kullanıyorum ve berbat gerçekten. Bugün iptal edip Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum.

Sakın dusmeyin oyle bir hataya ben Kablonet'e gectim daha uygun fiyatli diye surekli internet kopmalari oldu ve sehrin ortasindayim ona ragmen 1 ayda 3 kere modem degisti her ariza kaydi olusturdugunuzda eve geliyorlar onun icin de ugrasip duruyorsun.

Biz ne kullanacağız o zaman anlamadım ki.

Superonline kullanıyorum memnun değilim bende TurkNet'e geçmeyi düşünüyordum. Hepsi mi problemli anlamadım ki.

Düşünme aga hiç yardımcı olmuyorlar ya.

Biraz önce Türk Telekom'dan aradılar 100 Mbps'e kadar VDSL aylık 625TL'ye denk geliyor.

Turkcell 200 Mbps paketi 700 lira telefonda 260 bilgisayarda kablolu 320 civarı alıyorum.

Turkcell'de hiç kesinti yaşamadım fiber var binada

1000 Mbps kullanıyorum ama hiçbir zaman dengeli download upload hızı alamadım hep dalgalı geliyor bazen 700down bazen 950 bazen 650 bu da ping sebebi oluyor bizim buradaki problem bu çözemediler

1000 Mbps kullanıyorum ama hiçbir zaman dengeli download upload hızı alamadım hep dalgalı geliyor bazen 700down bazen 950 bazen 650 bu da ping sebebi oluyor bizim buradaki problem bu çözemediler
Millet uçuyor bizim daha internetimiz çekmiyor. 3. dünya ülkesi olduğumuzun kanıtı bunlar.

Rezilliğin daniskası hem de.

İnternette hep haberleri çıkıyor malum şirketin CEO'su "şu kadar milyon yatırım yaptık şu kadar milyar yatırım yapıyoruz" diye geziyor ortalıkta. Şehrin göbeğine altyapı çekmediler senelerdir. Bırak bizi, evinde internet altyapısı olmayan adamlar tanıyorum kimse gelip bir şey yapmıyor.
Halihazırda yüksek hızı olan yerleri 1000 Mbps ile güncelleyeceklerine ülkede bakır kablo ADSL-VDSL bitirmeleri lazım önce. Bizim dünyaya yetişmemize 30 sene var bu hızla gidersek.

Söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Adsl-Vdsl artık ilkel kaldı. Halen bunları kullanıyoruz. Hatta dediğin gibi bunları bile kullanamayan insanlar var. Sorsan Avrupa bizi kıskanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…